Ένα σοκαριστικό βίντεο ανέβηκε σε ιστοσελίδα της Κίνας, το οποίο δείχνει για λίγα δευτερόλεπτα τις αγωνιώδεις προσπάθειες ενός γαϊδάρου να σωθεί από τον -αναπόφευκτο- θάνατο, όταν κάποιοι τον πέταξαν μέσα σε ένα κλουβί/τάφρο με τίγρεις.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον ζωολογικό κήπο Changzhou στην ανατολική Κίνα, όταν μια ομάδα ανδρών τον άρπαξαν από τους στάβλους του κήπου και τον έριξαν ζωντανό μέσα στον χώρο όπου φυλάσσονται οι τίγρεις, με αποτέλεσμα τα πεινασμένα ζώα να τον καταβροχθίσουν.  Αξίζει να σημειωθεί πως το όλο σκηνικό έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια επισκεπτών.

Όπως μετέδωσε και ο Independent, στην αρχή είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως οι άνδρες με τα αδιάβροχα που φαίνονται στο ξεκίνημα του βίντεο ήταν εργαζόμενοι στο ζωολογικό κήπο. Ωστόσο, στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι η συμμορία των ασυνείδητων αντρών έδρασε με εντολή ενός μετόχου του ζωολογικού κήπου, ο οποίος έχει το τελευταίο διάστημα διαφωνίες με το διοικητικό συμβούλιο.

Η ομάδα των αντρών δεν σταμάτησε εκεί αλλά προσπάθησε να πετάξει στις τίγρεις και μία κατσίκα, η οποία όμως σώθηκε καθώς η ασφάλεια του χώρου και οι επισκέπτες τους εμπόδισαν να πετάξουν το ζώο στη λίμνη όπου θα έβρισκε βέβαιο θάνατο.

Προσοχή, σκληρές εικόνες…