Επίθεση τίγρης δέχθηκε ένα μικρό κορίτσι σε αγορά της Σαουδικής Αραβίας. Το μεγάλο αιλουροειδές κυκλοφορούσε ανάμεσα στον κόσμο ένας άνδρας που κρατούσε την τίγρη από… λουρί.

Κάποια στιγμή το κορίτσι, ηλικίας περίπου έξι ετών, βρέθηκε πολύ κοντά στην τίγρη κι εκείνη την άρπαξε με τα μπροστινά της πόδια και την έριξε στο έδαφος.

Το κοριτσάκι άρχισε να φωνάζει και ο άνδρας που κρατούσε την τίγρη την απομάκρυνε.

Σε αυτή τη φάση το βίντεο τελειώνει ωστόσο, όπως γράφει η Daily Mail, μάρτυρες ανέφεραν πως το κοριτσάκι διασώθηκε πριν η τίγρη το βλάψει. Χρήστες των social media πάντως σχολίαζαν πως ακόμα κι αν η τίγρη είναι εξημερωμένη δεν υπήρχαν καθόλου μέσα ασφαλείας και το περιστατικό θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για το κοριτσάκι ή κάποιον άλλο.

«Είναι ένα άγριο ζώο και το ένστικτό του είναι να επιτίθεται», σχολίασε κάποιος για την τίγρη, τονίζοντας πως και να έχει εξημερωθεί η φύση της δεν αλλάζει.

Όπως σημειώνει η Daily Mail τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια ολοένα αυξανόμενη τάση οι πλούσιοι νέοι της Μέσης ανατολής να έχουν άγρια ζώα ως κατοικίδια- κάτι που αποτελεί και status symbol.

 

tiasgera1 tiasgera2 tiasgera3