Σε όλα τα σκυλιά αρέσουν τα παιχνίδια αλλά η αγάπη της 3χρονης Mojito είναι σε άλλο επίπεδο. Εδώ και 1,5 χρόνο κάθε βράδυ παίρνει μαζί της στο κρεβάτι της κι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μάλιστα ψάχνει όλο το σπίτι μέχρι να βρει το συγκεκριμένο παιχνίδι που θέλει εκείνη την ημέρα και το ανεβάζει στον πάνω όροφο του σπιτιού, όπου κοιμάται.

«Η Mojito, που είναι σκύλος θεραπείας, έχει τόνους παιχνίδια, πάρα πολλά», λέει η Κim Downie στο The Dodo. «Κάθε φορά που πάμε στο μαγαζί επιλέγει κι ένα διαφορετικό παιχνίδι και της στέλνουν και νέα παιχνίδια κάθε μέρα. Κάθε βράδυ είναι πολύ συγκεκριμένη ως προς το ποιο παιχνίδι θέλει. Ψάχνει όλο το σπίτι, αδειάζει όλα τα κουτιά με τα παιχνίδια της μέχρι να το βρει». Και τα παιχνίδια παραμένουν στον επάνω όροφο μέχρι η Mojito να αποφασίσει να τα κατεβάσει, «αν τα πάμε εμείς κάτω εκείνη τα ξαναφέρνει πάνω!», εξηγεί η Downie.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, τελικά η Mojito  καταλήγει με το κρεβάτι της γεμάτο παιχνίδια και καμιά φορά τα μοιράζεται και με τη γάτα του σπιτιού…

 

dog2 dog3 dog5 dog6 dog4 dog1 dog7