Ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι από τη Βρετανία έγινε η νέα σταρ του αμερικανικού κινηματογράφου!

Κάποτε η σκυλίτσα Φρέγια υπέφερε από αφόρητη μοναξιά καθώς δεν μπορούσε να βρει πουθενά ένα φίλο. Καθώς είναι επιληπτική, τα τελευταία πέντε χρόνια η Φρέγια, ράτσας μπουλ τεριέ, φιλοξενείτο σε κυνοτροφείο του Λιβερπουλ. Τώρα όμως περνάει τις μέρες της δίπλα στα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου στο Χόλιγουντ.

Την κινηματογραφική της καριέρα άνοιξε ένα δημοσίευμα, το οποίο την χαρακτήριζε ως το πιο μοναχικό σκυλί στον κόσμο. Διαβάζοντας το άρθρο ο γνωστός σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει η μοίρα της Φρέγια «προσφέροντας» της ένα ρόλο στο πέμπτο σίκουελ του φιλμ «Τρανσφόρμερς», γεγονός που προκάλεσε έκπληξη και συγκίνηση σε σινεφίλ και ζωόφιλους.

Οι λεπτομέρειες της ταινίας – η οποία θα βγει τον Ιούνιο στις ΗΠΑ, εξακολουθούν να είναι άκρως απόρρητες, ήδη όμως έχουν διαρρεύσει σκηνές από τα γυρίσματα με την Φρέγια στο πλάι του Σερ Αντονι Χόπκινς, καθώς και οι έπαινοι του σκηνοθέτη Μάικλ Μπέι, ο οποίος σε βίντεο κλιπ της Paramount Pictures, λέει ότι η πάλαι ποτέ πιο μοναχική σκυλίτσα, κάνει καταπληκτική δουλειά στα γυρίσματα της ταινίας.

Φυσικά η διασημότητα είναι μεγάλο πράγμα, η Φρέγια όμως απέκτησε κάτι καλύτερο και πιο σημαντικό, το οποίο είχε ανάγκη. Μία αγαπημένη οικογένεια η οποία την υιοθέτησε.

«Εκεί έξω υπάρχει ένα σπίτι για κάθε εγκαταλελειμμένο σκύλο και εγώ είμαι η ζωντανή απόδειξη», έγραψαν οι εθελοντές του καταφυγίου που την φιλοξενούσε για λογαριασμό της Φρέγια στο Facebook.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτό που μου συνέβη», μας «λέει» η Φρέγια.