Μια ιδιαίτερη μάχη δόθηκε πάνω από ένα «δείπνο» με ψάρια στη Ρωσία και ήταν ανάμεσα σε δύο αρκούδες.

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες ελήφθησαν σε μια λίμνη της Ρωσίας γνωστή ως τόπος αναπαραγωγής του σολομού. Όπως ήταν φυσικό τα δύο μεγάλα ζώα ήταν εκεί και «πάλεψαν» για την τροφή τους.

Το θέαμα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο 57χρονος Giuseppe D’Amico και να το απαθανατίσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Το ζευγάρι έδωσε τη δική του μάχη σε ένα από τα μεγαλύτερα μέρη αναπαραγωγής του σολομού στην Ευρώπη για το ποιος θα επικρατήσει τελικά.

«Πήγα σε αυτό το απομακρυσμένο και πολύ απομονωμένο μέρος για να φωτογραφίσω τις αρκούδες καθώς υπάρχουν πολλά ζώα σε αυτά τα μέρη λόγω του ότι είναι πλούσιο σε σολομό», είπε ο φωτογράφος και πρόσθεσε: «Οι δύο αρκούδες βρίσκονταν στο στόμιο ενός ποταμού που εκβάλλει στη συγκεκριμένη λίμνη, όταν άρχισαν ξαφνικά να αγωνίζονται. Πάλεψαν για περίπου τρία έως τέσσερα λεπτά στη λίμνη και στο σημείο εκείνο του ποταμού. Σταμάτησαν τον “αγώνα” τους ξαφνικά και στράφηκαν μακριά χωρίς να γίνει κάτι περισσότερο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογράφος κάνει ένα απομακρυσμένο ταξίδι για να απαθανατίσει την άγρια φύση, αλλά αυτή τη φορά ήταν αρκετά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Όπως λέει, ήταν μια συναρπαστική εμπειρία αλλά ήταν αρκετά δύσκολη και κουραστική λόγω της απόστασης.

Εκτός από τη «μάχη» μεταξύ των ζώων ο ίδιος απαθανάτισε επίσης και την προσπάθειά τους να πιάσουν τα ψάρια και να εξασφαλίσουν την τροφή τους.

Δείτε το αποτέλεσμα…

tsantismenarkoydakia1 tsantismenarkoydakia2 tsantismenarkoydakia3 tsantismenarkoydakia4 tsantismenarkoydakia5 tsantismenarkoydakia6 tsantismenarkoydakia7 tsantismenarkoydakia8 tsantismenarkoydakia9 tsantismenarkoydakia10 tsantismenarkoydakia11