Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένας τίγρης δέχεται γροθιά από έναν εργαζόμενο σε δημοφιλές καταφύγιο ζώων στην Ταϊλάνδη. Περισσότερες από 100 τίγρεις στεγάζεται στο ναό βουδιστών Luangtamahabua, και μόνο το περασμένο έτος υπεύθυνοι προστασίας άγριας ζωής πραγματοποίησαν μια τρίωρη έρευνα, μετά από καταγγελίες για κακομεταχείριση. Κατά την επίσκεψη, δεν διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης, εντούτοις το εν λόγω βίντεο επιβεβαιώνει το αντίθετο.

Το απόσπασμα ανέβηκε στο Facebook και δείχνει έναν εργαζόμενο να σέρνει και ακολούθως να ρίχνει μια γροθιά στο πρόσωπο της τίγρης. Το όλο περιστατικό συμβαίνει μπροστά τα μάτια δεκάδων τουριστών που εκείνη τη στιγμή παρακολουθούν επίδειξη δύναμης των άγριων αυτών ζώων.

Το απόσπασμα, πόσταρε ο Pranay Dalmia ο οποίος συνόδεψε το βίντεο με τα εξής λόγια: «Επισκέφτηκα τον ναό στην Ταϊλάνδη πριν από μερικές ημέρες. Ήταν αρκετά απογοητευτικό το να βλέπεις να φέρονται έτσι στα ζώα. Είδα να σέρνουν τίγρεις από τις ουρές τους και μια να τη χτυπούν στο πρόσωπο», έγραψε σχετικά προκαλώντας την οργή δεκάδων χρηστών οι οποίοι ζητούν να τεθεί ο εν λόγω ναός υπό έρευνα.

tigr01 tigr02 tigr03 tigr04 tigr05 tigr06