Η γλώσσα αποδεικνύεται φτωχή για να σχολιάσει κανείς την πράξη αυτού του άνδρα στην Ισπανία, ο οποίος σκοτώνει δεκάδες μικρά γουρουνάκια πηδώντας πάνω τους ενώ ένας φίλος του δίπλα γελά με την αγριότητά του.

Η αστυνομία παρενέβη καθώς το εικονιζόμενο ευφυέστατο δίδυμο δεν περιορίστηκε στον βασανισμό αυτών των ζώων αλλά ανέβασε και το βίντεο στο διαδίκτυο, όπου το είδε ο ιδιοκτήτης της φάρμας στην οποία εργάζονται.

Δεκαεννέα γουρουνάκια βρήκαν ακαριαίο θάνατο καθώς συνεθλίβησαν υπό το βάρος του άνδρα ενώ ακόμα 53 πέθαναν λίγο αργότερα υποκύπτοντας στα τραύματά τους.

Το βάρβαρο περιστατικό σημειώθηκε σε φάρμα στην περιοχή Huercal-Overa κοντά στην Αλμερία, την ώρα που τα γουρουνάκια μεταφέρονταν από μία εγκατάσταση της φάρμας σε μία άλλη.

Οι δύο άνδρες, 19 και 22 ετών, ένας Ισπανός κι ένας Λιθουανός, συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακομεταχείριση ζώων.

«Την ώρα που τα γουρουνάκια ήταν στον διάδρομο μεταφοράς οι δύο άνδρες έκλεισαν και την είσοδο και την έξοδο, εγκλωβίζοντάς τα. Ο ένας άρχισε να τραβά βίντεο κι ο άλλος πήδηξε τρεις φορές πάνω στα άτυχα ζώα», περιέγραψε εκπρόσωπος των ισπανικών αρχών.

Πανικόβλητα τα γουρουνάκια προσπαθούν να γλιτώσουν αναζητώντας μάταια διέξοδο.

«Στη συνέχεια οι δύο άνδρες ανέβασαν το βίντεο στο ίντερνετ όπου το είδε ο ιδιοκτήτης της φάρμας και μας ειδοποίησε, οι δύο νεαροί αναγνωρίστηκαν και εντοπίστηκαν», πρόσθεσε.

pasdlafgouroun1 pasdlafgouroun2 pasdlafgouroun3 pasdlafgouroun4 pasdlafgouroun5