Γνωρίστε τον χαριτωμένο Benji, ένα ράτσας Patterdale Terrier σκυλάκο που όπως διαβάζουμε, δεν θέλει κανείς να υιοθετήσει εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι διαβητικός.

Ο δεκάχρονος Benji, ζει χωρίς τη φροντίδα κάποιας οικογένειας στη Βρετανία όπου βρίσκεται, εδώ και επτά χρόνια και διαρκώς δέχεται τη μια απόρριψη μετά την άλλη λόγω της κατάστασής του – χρειάζεται ένεση ινσουλίνες κάθε 12 ώρες.

Το τετράποδο ζει στις εγκαταστάσεις του καταφυγίου ζώων Easterleigh από το 2008 όπου όλοι το λατρεύουν. «Είναι αξιολάτρευτο. Του αρέσει να τραβά τη προσοχή και κάθεται μπροστά από το καταφύγιο καλωσορίζοντας όποιον έρχεται. Αλλά όταν μαθαίνουν ότι είναι διαβητικός, του γυρίζουν τη πλάτη» λέει η υπεύθυνη του καταφυγίου, Mandy Leigh. «Δε θέλω να πεθάνει και να μην έχει δεχτεί την αγκαλιά μιας πραγματικής οικογένειας», συμπληρώνει.

Ο σκύλος, τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο καταφύγιο, βρήκε ιδιοκτήτη αλλά εκείνος όταν συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει μια τέτοια ευθύνη, το επέστρεψε πίσω.

dogf04 dogf01 dogf02 dogf03