Αυτό που περίμενε τα δύο σκυλιά της φωτογραφίας ήταν η ευθανασία. Κανείς δεν ενδιαφερόταν να τα υιοθετήσει από το καταφύγιο της οργάνωσης Angels Among Us, στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Την τελευταία ημέρα, οι υπεύθυνοι της οργάνωσης ανέβασαν αυτή τη φωτογραφία στο Facebook συνοδευόμενη από ένα κείμενο ως εάν να μιλούσε ένα από τα δύο σκυλιά.

«Με λένε Kala, αυτή είναι η Keira. Φοβόμαστε τόσο εδώ. Οι άνθρωποι του καταφυγίου βλέπουν πόσο τρομαγμένες είμαστε αλλά μας είπαν πως σήμερα είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Πρέπει κάποιος να μας σώσει αλλιώς έρχεται η σειρά μας. Η Keira είναι μπόξερ αλλά όχι «καθαρό». Είναι πολύ γενναία και μου λέει πως όλα θα πάνε καλά ό,τι κι αν γίνει. Μου λέει να είμαι κ εγώ γενναία αλλά δεν ξέρω αν μπορώ. Μπορείτε να δείτε τα πρόσωπά μας, η Keira ξέρει τι θα συμβεί. Μπορείτε να το δείτε στα μάτια της. Κάνει τη θαρραλέα αλλά ακούω την καρδιά της που χτυπά γρήγορα καθώς την αγκαλιάζω. Αν δεν μας σώσει κανείς, θα μας χωρίσουν. Θα τη δω να προχωρά στο διάδρομο, δεν θα γυρίσει πίσω κι εγώ θα κλαίων. Μετά θα έρθουν για μένα και εγώ δεν θα είμαι το ίδιο γενναία. Παρηγορούσαμε η μία την άλλη όσο είμαστε εδώ. Μου έδινε ελπίδα όταν την έχανα. Τώρα όλα τελειώνουν. Εκτός και αν…»

Το συγκινησιακά φορτισμένο κείμενο έπιασε τόπο και δύο ώρες αργότερα τα δύο σκυλάκια διασώθηκαν.

safezwa2 safezwa1