Το Island, ένα αυτόνομο νησί που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών είκοσι μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, έχει στο ενεργητικό του βραδιές που έγραψαν ιστορία.

Με μόνιμες αναφορές στον διεθνή τύπο και λαμπερούς θαμώνες που το λατρεύουν όπως ο Valentino, η Meryl Streep, o Tommy Hilfiger, o Huge Jackman, o Ethan Hawke, ο Giancarlo Giammetti, η Princess Rosario, η  Gloria Gaynor, o Bruce Willis, o Moby, o James Blunt και πολλοί άλλοι, υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά τον κόσμο που επιλέγει να κάνει διακοπές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Έχοντας την πρωτιά του εστιατορίου που εισήγαγε την Ιαπωνική κουζίνα ως ξεχωριστό section και εξελίσσοντας ταυτόχρονα την μεσογειακή του κουζίνα, το Island αναφέρεται στα διεθνή media σαν ένα παγκόσμιο φαινόμενο που παρόλο το μέγεθος του καταφέρνει να διατηρεί τόσο υψηλά την ποιότητα της εστίασης.

Πίσω από τα menu βρίσκεται ο Νίκος Σκλήρας, ένας πολυβραβευμένος chef, ο οποίος ηγείται της κουζίνας του Island τα τελευταία 22 χρόνια, που κατάφερε να γίνει το κορυφαίο εστιατόριο στο είδος του.

Από φέτος το Island, έχοντας εξασφαλίσει τις καλύτερες συνεργασίες με σημαντικούς Djs, καθιερώνει κάθε Τετάρτη τα Black Out Parties τη νέα εποχή για τα RnB ακούσματα σε συνδιοργάνωση με τους Massive Story, τις Πέμπτες φέρνει House μουσικές με αναφορές στα early 00’s σε μια τροπική αισθητική, ενώ τις Κυριακές αποτελεί τον απόλυτο προορισμό με parties και συνεργασίες όπως το PIXI.

Επίσης μετά από την περσινή τεράστια επιτυχία, φέτος σε κάθε πανσέληνο θα πραγματοποιούνται τα Full Moon Fest που θα συνοδεύονται από σκηνογραφικά στοιχεία και πολλές εκπλήξεις.

Τα happenings θα συμπληρώσει το Annual Athens Riviera Fireworks Festival, ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων το οποίο αφήνοντας την περσινή χρονιά τις καλύτερες εντυπώσεις, επανέρχεται ακόμα πιο φαντασμαγορικό.

Για τρίτη χρονιά, μέσα στο club, λειτουργεί το Island Shop ένα boutique concept store με βιβλία, κοσμήματα, ρούχα και καλοκαιρινά αξεσουάρ. Φέτος για τους θαμώνες του Island έχουν εξασφαλιστεί μοναδικές συνεργασίες, προσεκτικά επιλεγμένες από το Island και την Luxury Concierge.