Μετά το νέο άλμπουμ των Blur, το πρώτο μετά από 12 χρόνια φαίνεται πως μια γενικότερη επιστροφή της Britpop είναι στα σκαριά. Αυτό επιβεβαιώνουν και τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν οι Oasis να είναι έτοιμοι για την θρυλική επανένωση τους καθώς και για κυκλοφορία νέου υλικού.

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε έντονη συζήτηση στα βρετανικά μέσα όσον αφορά στις πιθανότητες ο Liam και ο Noel Gallagher να τα ξαναβρούν. Βέβαια δεν ήταν λίγες οι φορές που η συζήτηση κατέληγε σε παρωδία ειδικά όταν τα δύο αδέλφια παρέθεταν τους όρους τους στις διάφορες εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ. Με τις φράσεις να ξεκινάν πάντα «αν ο Noel κάνει αυτό…» και «αν ο Liam κάνει το άλλο…» δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να παρουσιάζουν όχι πιθανότητες αλλά το τεράστιο χάσμα που δεν έδινε και πολλές πιθανότητες στην επανένωση της θρυλικής μπάντας.

Κι ενώ η συζήτηση συνεχιζόταν και φως στο τούνελ δεν φαινόταν στο φύλλο της 19ης Απριλίου, η Daily Mirror ανέφερε πως η «συμφωνία κυρίων» επετεύχθη και πως η μπάντα θα ζωντανέψει ξανά μέσα στο 2016. Εν αναμονή λοιπόν των νέων μουσικών εξελίξεων.