Μετά την εμφάνιση της στη μεγάλη οθόνη ως πρωταγωνίστρια στην ταινία «Battleship» αλλά και την συμμετοχή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Home», όπου δάνεισε τη φωνή της, η γοητευτική pop star από τα Barbados, κάνει την επανεμφάνισή της με ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην ίδια. Δημιουργός του ο Peter Berg, γνωστός ήδη από το Friday Night.

Σύμφωνα με τον ίδιο η ταινία θα είναι μια αφιλτράριστη ματιά στη ζωή της Rihanna και στον τρόπο που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο είδωλο. Επηρρεάσμένος από την ταινία  με θέμα τη ζωή του Bob Dylan, «Don’t Look Back», του DA Pennebaker, γυρισμένη το 196, ο σκηνοθέτης διευκρινίζει πως θα είναι επί της ουσίας μια σπουδή χαρακτήρα κι όχι μια μουσική ταινία.

Πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης έχουν δουλέψει μαζί και στο παρελθόν , όταν ο Berg σκηνοθέτησε την τραγουδίστρια στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο, «Battleship». Έκτοτε το αστέρι της pop star όλο και κερδίζει σε δημοφιλία,έχοντας πρόσφατα αναδειχθεί ως η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams στο Spotify.

Άλλωστε και η ίδια φροντίζει γι’ αυτό αφού την ίδια ώρα που τα νέα για το νέο της κινηματογραφικό εγχείρημα κυκλοφορούν, η καλλιτέχνης βομβαρδίζει το κοινό με ψήγματα της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, μέσω του λογαριασμού της στο Ιnstagram.