Το «Entourage» η πολυαναμενόμενη μεταφορά της βραβευμένης σειράς του HBO στη μεγάλη οθόνη ξανασυγκεντρώνει το αυθεντικό cast της σειράς με τους Κέβιν Κόνολι, Έιντριαν Γκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα και Τζέρεμι Πίβεν.

Ο αστέρας του κινηματογράφου Βίνσεντ Τσέιζ (Γκρένιερ) μαζί με όλη την κουστωδία, τον Έρικ/I (Κόνολι), τον Τέρτλ (Φεράρα) και τον Τζόνι/Ντράμα (Ντίλον), επιστρέφουν, έχοντας πάντα στο πλάι τους τον ατζέντη του Βινς, Άρι Γκολντ (Πίβεν). Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι έχουν εν μέρει αλλάξει, αλλά ο δεσμός που τους συνδέει παραμένει ισχυρός, καθώς κινούνται μέσα στον ιδιαίτερο και ενίοτε αδυσώπητο κόσμο του Hollywood.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον και ο Χέιλι Τζόελ Όσμεντ, ως πατέρας και γιός (Λάρσεν και Τράβις ΜακΚρέντλ).

Στο «Entourage» θα δούμε επίσης και άλλα οικία πρόσωπα από την τηλεοπτική σειρά, όπως η Πέρι Ριβς, ως η σύζυγος του Άρι Γκολντ, ο Εμάνουελ Τσρίκι, ως Σλόαν, ο Ρις Κόιρο, ως Μπίλι Γουόλς, η Ντέμπι Μάζαρ ως Σόνα, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Βινς. Ακόμη στην ταινία παίζουν ο Ρεξ Λι ως Λόιντ, η Κόνστανς Ζίμερ, ως Ντέινα Γκόρντον και η Νόρα Νταν ως Δρ. Μάρκους. Τέλος, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται ως ο… εαυτός της ενώ το καστ πλαισιώνουν ο Άλαν Ντέιλ, ο οποίος εμφανιζόταν και στη σειρά, ο ράπερ Σκοτ Μεσκούντι και η Ρόντα Ρούσεϊ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Ιουνίου από την Tanweer.

Δείτε το trailer της ταινίας…