Εξαιρετικά πλούσια η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, καθώς συνολικά 10 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες. Πρόκειται για φιλμ από ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ένα ελληνικό… θρίλερ!

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Αναρχία»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάικλ Αλμερέιντα με τους: Ίθαν Χοκ, Εντ Χάρις, Μίλα Γιόβοβιτς, Άντον Γιέλτσιν

Μια συμμορία μοτοσικλετιστών εμπόρων ναρκωτικών συγκρούεται με την τοπική διεφθαρμένη αστυνομία τη στιγμή που η κόρη του αρχηγού της πέφτει θύμα μιας ερωτικής παρεξήγησης με ανεξέλεγκτες για όλους συνέπειες.

«Η Δεύτερη Αλήθεια»

Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Σούζανε Μπίερ με τους: Νικολάι Κόστερ – Βαλντάου, Ούλριχ Τόμσεν, Μέι Άντερσεν

Όταν ο αστυνομικός Αντρέας διαπιστώνει πως το νεογέννητο παιδί του έχει πεθάνει στον ύπνο του, παίρνει μια τολμηρή απόφαση που θ’ αλλάξει για πάντα την οικογενειακή ζωή του.

«Το Τίμημα της Δόξας»

Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Ξαβιέ Μποβουά με τους: Ναντίν Λαμπακί, Πίτερ Κογιότ, Μπενουά Πελβούλρντ, Ροσντί Ζεμ

Στις 25 Δεκεμβρίου του 1977 ο Τσάρλι Τσάπλιν πεθαίνει στο Βεβί της Ελβετίας. Στριμωγμένοι οικονομικά, δυο φουκαράδες αποφασίζουν να κλέψουν το φέρετρό του και να ζητήσουν λύτρα από την οικογένειά του.

«Το Μυστικό της Άνταλαϊν»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λι Τόλαντ Κρίγκερ με τους: Μπλέικ Λάιβλι, Χάρισον Φορντ, Έλεν Μπέρνστιν, Μίκιελ Χούισμαν

Έπειτα από ένα περίεργο ατύχημα, η 29χρονη Άνταλαϊν μένει για πάντα νέα. Ζώντας για δεκαετίες μια μοναχική ζωή, απομακρυσμένη ακόμα και από την… ηλικιωμένη πλέον κόρη της, θα ερωτευτεί έναν γοητευτικό φιλάνθρωπο και θα αναρωτηθεί σοβαρά για τις επιλογές της.

«Ο Χορός της Πραγματικότητας»

Χιλιανή ταινία, σκηνοθεσία Αλεχάντρο Γιοντορόφσκι με τους: Μπρόντις Γιοντορόφσκι, Πάμελα Φλόρες, Τζερεμάιας Χέρσκοβιτς

Ο μικρός Αλεχάντρο Γιοντορόφσκι μεγαλώνει στη χιλιανή Τοκοπίγια της δεκαετίας του ’30 και σε μια έντονα πολιτικοποιημένη ουκρανο-εβραϊκή οικογένεια.

«Σε Επιφυλακή»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μαριάν Ταρντιέ με τους: Ρεντά Καντέμπ, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Ρασίντ Ντεμπούζ

Ο Σερίφ, ένας άντρας που εργάζεται ως ιδιωτικός φύλακας και μελετά για να μπει σε μια σχολή νοσηλευτικής, προσπαθεί να αφήσει πίσω το παράνομο παρελθόν του, το οποίο θα τον αναγκάσει σε μια σειρά από μοιραίες αποφάσεις.

«Η Συμμορία του Παρκούρ»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντάνιελ Μπενμαγιόρ με τους: Τέιλορ Λότνερ, Μαρί Αυγερόπουλος, Άνταμ Ράινερ

Ένας στριμωγμένος από την κινέζικη μαφία και χρεωμένος ποδηλατο-μεταφορέας μπαίνει σε μια ομάδα νεαρών εξπέρ του παρκούρ και συμμετέχει σε μια σειρά από ληστείες. Κάποια απ’ αυτές, όμως, εξελίσσεται απρόοπτα…

«Αδέσποτα Σκυλιά»

Ταϊβανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Τσάι Μινγκ-λιάνγκ με τους: Τσεν Σιάνγκ-Τσιγί, Λι Κανγκ-Σενγκ, Λι Γι Τσενγκ

Μια μοναχική γυναίκα και ένας αλκοολικός άντρας με δυο παιδιά, τα οποία συντηρεί με μεγάλη δυσκολία, συναντιούνται στη σύγχρονη Ταϊπέι.

«Πρωταθλητές με Ψυχή»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νίκι Κάρο με τους: Κέβιν Κόστνερ, Μαρία Μπέλο, Κάρλος Πρατς

Το 1987 ένας καθηγητής φυσικής αγωγής που διορίζεται σε ένα γυμνάσιο της καλιφορνέζικης κωμόπολης του Μακφάρλαντ εμπνέει τους αδιάφορους Λατίνους μαθητές του και φτιάχνει μια ομάδα ανωμάλου δρόμου που αρχίζει να κερδίζει τα φαβορί.

«Παραμονεύοντας»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Βασίλης Κατσίκης με τους: Τες Σπέντζος, Πίτερ Τζέραλντ, Κρις Έιθαν

Η Αν, σύζυγος μεγαλογιατρού, είναι μόνη στην απομονωμένη βίλα της μια νύχτα καταιγίδας. Η εισβολή ενός μυστηριώδους νεαρού θα την αναγκάσει να παλέψει για τη ζωή της, η οποία θα πάρει απρόσμενη, αντίθετη από τα μέχρι τώρα τροπή.