Η παρουσίαση του πολυδιαφημισμένου ντοκιμαντέρ «Montage of Heck», για τον frontman των Nirvara, Κερτ Κομπέιν που περιλαμβάνει αρχειακό υλικό το οποίο βλέπει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά, έγινε στο Tribeca Film Festival. Η σύζυγος του, Κόρνει Λοβ, που παραβρέθηκε μίλησε στην παρουσίαση που ακολούθησε και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ζευγάρι αποκαλύπτοντας πως ο διάσημος καλλιτέχνης, «ήθελε να μένει στο σπίτι, να κάνει ηρωίνη και να ζωγραφίζει».

Σοκαριστική βέβαια ήταν η εξομολόγηση της ότι ο Κομπέιν υπέφερε από το γεγονός ότι της άρεσε να φλερτάρει αδιαλείπτως. «Μου αρέσει πολύ το φλερτ. Φλερτάρω ακόμα και με τις καρέκλες. Δεν τον κεράτωσα ποτέ, αλλά το σκέφτηκα μία φορά στο Λονδίνο», είπε και πρόσθεσε ότι «Η επιθυμία μου να τον κερατώσω, του προκάλεσε τάσεις αυτοκτονίας».

Όπως συμπλήρωσε μάλιστα το ταξίδι του ντοκιμαντέρ εντέλει την στεναχώρησε εφόσον ξαναζωντάνεψε την μοναδική σεξουαλική τους σχέση. «Θυμήθηκα την σεξουαλική μας σχέση, που, όπως ξέρετε, είναι ο πυρήνας ενός καλού γάμου. Έκανε οποιαδήποτε άλλη οικειότητα, ασήμαντη», είπε η χήρα του διάσημου τραγουδιστή.

Το ντοκιμαντέρ «Montage of Heck» το οποίο αναφέρεται στη ζωή του τραγουδιστή, έχει πάρει την έγκριση της χήρας και της κόρης του και κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαΐου από το HBO.