Τρεις ευρωπαϊκές παραγωγές περιλαμβάνει η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, καθώς και ένα αγγλοαμερικανικό θρίλερ με τον Γκάρι Ολντμαν, όπως επίσης και μια κωμωδία.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Child 44»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντάνιελ Εσπινόζα με τους: Τομ Χάρντι, Γκάρι Ολντμαν, Νούμι Ραπάσε, Τζόελ Κίναμαν

Στη σταλινική Σοβιετική Ένωση, ο αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών Λέο Ντεμίντοφ θα προσπαθήσει να διαλευκάνει δεκάδες μυστηριώδεις δολοφονίες παιδιών, την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε δυσμένεια από το καθεστώς εξαιτίας της γυναίκας του Ραΐσα. Εκτοπισμένος σε μια επαρχιακή πόλη του Βορρά συνεχίζει να ψάχνει τον παιδοκτόνο, την ίδια στιγμή που ο κλοιός των αρχών αρχίζει να σφίγγει γύρω του.

«Η Καινούργια Φιλενάδα»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φρανσουά Οζόν με τους: Ρομέν Ντιρίς, Αναΐς Ντεμουστιέ, Ραφαέλ Περσονάζ

Μετά το θάνατο της καλύτερής της φίλης, η Κλερ προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον άντρα της τελευταίας Νταβίντ, ο οποίος κρύβει ένα μυστικό που αρχικά θα τη σοκάρει, αλλά σταδιακά θα αρχίσει να τη γοητεύει επικίνδυνα.

«Τα Δικά μας Παιδιά»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Ιβάνο Ντε Ματέο με τους: Τζιοβάνα Μετσοτζιόρνο, Αλεσάντρο Γκάσμαν, Λουίτζι Λο Κάσκιο

Η ζωή δυο διαφορετικών σε νοοτροπία και ζωή αδελφών, του ιδεαλιστή παιδίατρου Πάολο και του κυνικού μεγαλοδικηγόρου Μάσιμο, θα αλλάξει όταν τα παιδιά τους εμπλακούν σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα.

«Τα Κορίτσια»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Σελίν Σιαμά με τους: Καριντζά Τουρέ, Ασά Σιλά, Λιντσέ Καραμό

Καταπιεσμένη από το οικογενειακό της περιβάλλον, τις ανύπαρκτες σχολικές προοπτικές και τη συμπεριφορά των αγοριών της γειτονιάς της, η 16χρονη Μαριέμ ξεκινά μια καινούργια ζωή μπαίνοντας στην παρέα τριών ανεξάρτητων, δυναμικών κοριτσιών.

«Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α.»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άρι Σάντελ με τους: Μέι Γουίτμαν, Μπέλα Θορν, Ρόμπι Άμελ

Ο κόσμος της πρόσχαρης και έξυπνης Μπιάνκα καταρρέει όταν μαθαίνει πως οι συμμαθητές της αναφέρονται σε αυτήν ως Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α. (Φίλη Λόγω Όγκου Μάζας Περιφέρειας και Ασχήμιας). Αποφασίζει όμως να μην παραδώσει τα όπλα και προσπαθεί να γοητεύσει το δημοφιλέστερο αγόρι της τάξης, ζητώντας τη βοήθεια ενός γοητευτικού όσο και αφελούς συμμαθητή της.