Το πολυσυζητημένο φιλμ «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» που βασίζεται στο ομώνυμο ερωτικό best seller κάνει πρεμιέρα απόψε στις σκοτεινές αίθουσες. Μαζί του το ρωσικό «Λεβιάθαν» αλλά και το βρετανικό «Kingsman» με τους Κόλιν Φερθ και Σάμιουελ Τζάκσον.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σαμ Τέιλορ Τζόνσον με τους: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Ρίτα Όρα, Λουκ Γκράιμς

Η άβγαλτη φοιτήτρια Αναστάζια γνωρίζει τον γοητευτικό εκατομμυριούχο Κρίστιαν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Η ορμητική ερωτική τους σχέση γρήγορα καταλήγει στο κολασμένο κόκκινο δωμάτιο του Γκρέι. Μπροστά στη θέα μαστιγίων, χειροπεδών και λοιπών ερωτικών βοηθημάτων, η τελειόφοιτος φοιτήτρια της αγγλικής λογοτεχνίας πρέπει να αποφασίζει πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του ανθρώπου που αγαπά…

«Λεβιάθαν»

Ρώσικη ταινία, σκηνοθεσία Αντρέι Σβιάνγκιντσεφ με τους: Αλεξέι Σερεμπριάκοφ, Έλενα Λιαντόβα, Ρόμαν Μαντιάνοφ, Βλαντιμίρ Βντοβιτσένκοφ

Ο Κόλια ζει με τη γυναίκα του και τον έφηβο γιο του σε μια παραθαλάσσια πόλη του ρώσικου Βορρά. Όταν μαθαίνει πως ο διεφθαρμένος δήμαρχος σκοπεύει να κατεδαφίσει το σπίτι του, ζητάει από ένα φίλο του δικηγόρο να τον βοηθήσει. Η άφιξη του Ντιμίτρι από τη Μόσχα, όμως, θα αλλάξει τη ζωή του Κόλια δραματικά.

«Kingsman: Η μυστική υπηρεσία»

Βρετανική ταινία, σκηνοθεσία Μάθιου Βον με τους: Κόλιν Φερθ, Μάικλ Κέιν, Τάρον Εγκερτον, Σάμιουελ Τζάκσον

Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Μαρκ Μίλερ και σε σκηνοθεσία του Μάθιου Βον, η ταινία περιστρέφεται γύρω από την Kingsman, μία άκρως μυστική υπηρεσία. Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης απειλείται από μία παρανοϊκή high-tech ιδιοφυία, η Kingsman θα στρατολογήσει έναν άξεστο αλλά πολλά υποσχόμενο νεαρό, με σκοπό να ενσωματωθεί στο ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας.

«Ένα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άννα Λίλι Αμιρπούρ με τους: Σέιλα Βαντ, Μάρσαλ Μανές

Οι κάτοικοι της ιρανικής πόλης-φάντασμα είναι κυρίως τοξικομανείς, πόρνες, βαποράκια, άστεγοι, αλλά και περίεργα πλάσματα της νύχτας. Ο Αράς, ένας στιλάτος κηπουρός που δουλεύει σε μια πολυτελή βίλα, προσπαθεί να απαλλαχθεί από τα χρέη του ναρκομανή πατέρα του. Ο αδίστακτος ντίλερ της πόλης, όμως, παίρνει το αυτοκίνητό του ως ενέχυρο, την ίδια στιγμή που ένα περίεργο Κορίτσι βρίσκεται στο δρόμο του ένα βράδυ.

«Ποιος Σώζει Ποιόν;»

Ντοκιμαντέρ, σκηνοθεσία: Λέσλι Φρανκ, Χέρντολορ Λόρεντζ

Οι πραγματικές αιτίες της κρίσης και οι δυσάρεστες επιπτώσεις που είχε στο επίπεδο διαβίωσης και στις δημοκρατικές πρακτικές, η απόφαση της Ε.Ε. να μεταφερθούν τα χρέη των τραπεζών στους κρατικούς προϋπολογισμούς.