Αρκετές νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες, με παραγωγές από όλο τον κόσμο, όπως και την Ελλάδα…

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ με τους: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Κάρι Κουν

Όταν η γυναίκα του εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ο Νικ Νταν παρασύρεται στον ίλιγγο μιας μιντιακής φρενίτιδας, ενώ τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια τον μετατρέπουν σε βασικό ύποπτο.

«Xenia»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Πάνος Χ. Κούτρας με τους: Γιάννη Στάνκογλου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Κώστα Νικούλι, Νίκο Γκέλια, Άγγελο Παπαδημητρίου

Μετά το θάνατο της μητέρας τους, δυο νεαρά αδέλφια αλβανικής καταγωγής ξεκινούν από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη σε αναζήτηση του πατέρα τους, η ανεύρεση του οποίου μπορεί να τους εξασφαλίσει την ελληνική ιθαγένεια.

«Γροθιές στους τοίχους»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τζόναθαν Άσερ με τους: Τζακ Ο’ Κόνελ, Μπεν Μέντελσον, Ρούπερτ Φρεντ

Ο Έρικ, ένας βίαιος, απροσάρμοστος νεαρός, μεταφέρεται σε φυλακή ενηλίκων. Ανάμεσα στους τροφίμους βρίσκεται και ο πατέρας του, τον οποίο έχει να δει από πέντε χρόνων. Εκείνος, όντας μέσα στα κόλπα, προσπαθεί να τον προστατέψει, αλλά ο Έρικ αγωνίζεται να επιβληθεί σε συγκρατούμενους και φύλακες με τους δικούς του όρους.

«Ο Μικρός Νικόλας πάει διακοπές»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λορέν Τιράρ με τους: Βαλερί Λεμερσιέ, Καντ Μεράντ, Ματεό Μπουασελιέ, Ντομινίκ Λαβανάν

Ο μικρός Νικόλας φεύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τον πατέρα, τη μητέρα και τη γιαγιά του. Στο παραθαλάσσιο θέρετρο στο οποίο καταλύουν θα γνωρίσει καινούργιους φίλους αλλά και την Ιζαμπέλ, μια κοπέλα με γουρλωμένα μάτια που νομίζει πως οι γονείς του την προορίζουν για μέλλουσα γυναίκα του.

«Rio, I Love you»

Βραζιλιάνικη ταινία, σκηνοθεσία Γκιγιέρμο Αριάγα, Φερνάντο Μεϊρέλες, Ναντίν Λαμπακί, Στέφαν Έλιοτ, Κάρλος Σαλντάνα, Πάολο Σορεντίνο, Τζον Τορτούρο, Ιμ Σάνγκ-σου, Αντρούτσα Γουάντινγκτον με τους: Χάρβεϊ Καϊτέλ, Ροντρίγκο Σαντόρο, Βενσάν Κασέλ, Έμιλι Μόρτιμερ

Εννιά ιστορίες έρωτα, ζήλιας, φαντασίας, χορού, εκδίκησης και… θαυμάτων, οι οποίες εξελίσσονται σε διαφορετικές συνοικίες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

«Ιστορίες γι’ αγρίους»

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Ντάμιαν Σιφρόν με τους: Ρικάρντο Νταρίν, Ρίτα Κορτέζε, Ερίκα Ρίβας, Όσκαρ Μαρτίνεζ

Ένα αεροπλάνο γεμάτο επιλεγμένους επιβάτες, μια βιαστική οδική προσπέραση, ένας μηχανικός στα πρόθυρα νευρικής κρίσης… Έξι ιστορίες ανθρώπινης απόγνωσης και πρωτότυπης εκδίκησης.

«Ήσυχες μέρες»

Ισπανομεξικάνικη ταινία, σκηνοθεσία Άαρον Φερνάντεζ Λεζούρ με τους: Κριστιάν Φερέρ, Αντριάνα Παζ

Στην ερημική παραλία της Βερακρούζ, ο 17χρονος Σεμπαστιάν αναλαμβάνει να κρατήσει για λίγες μέρες το μοτέλ του θείου του, στο οποίο καταλύουν παράνομα ζευγάρια. Εκεί θα γνωρίσει την 35χρονη Μιράντα και ανάμεσά τους θα αναπτυχθεί μια παράξενη φιλία.

«Welcome to New York»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Έιμπελ Φεράρα με τους: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ζακλίν Μπισέ, Ντρίνα Ντε Νίρο

Ένα διεθνές σκάνδαλο ξεσπά όταν ο πανίσχυρος Ντεβερό, επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και φαβορί για τη γαλλική προεδρία, συλλαμβάνεται από τις αμερικανικές αρχές με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης μιας καμαριέρας ξενοδοχείου.