Με θρίλερ, περιπέτειες και μια μουσική ταινία μπαίνει ο κινηματογραφικός Σεπτέμβριος. Από τις σημερινές πρεμιέρες ξεχωρίζει ο «Ο Νο 1 Καταζητούμενος» του Άντον Κόρμπιν με τους: Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Γκριγκόρι Ντομπρίγκιν και Ρόμπιν Ράιτ.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Ο Νο 1 Καταζητούμενος»

Ένας ύποπτος για τρομοκρατικές ενέργειες Ρωσοτσετσένος φτάνει μυστικά στο Αμβούργο και διεκδικεί μια τεράστια πατρική κληρονομιά. Οι μυστικές υπηρεσίες τον εντοπίζουν, αλλά οι υπεύθυνοί τους ξεκινούν έναν εσωτερικό πόλεμο για το πώς θα χειριστούν την περίπτωσή του.



«Step up: All in»

Τσακωμένος με τη χορευτική του ομάδα, τους The Mob, ο Σον συγκεντρώνει μερικούς νέους, ταλαντούχους χορευτές και δηλώνει συμμετοχή σε ένα μεγάλο διαγωνισμό στο Λας Βέγκας. Εκεί θα βρει μπροστά του πολλούς φιλόδοξους αντιπάλους, όπως και τους ίδιους τους The Mob.

«Φύλακες του Γαλαξία»

Μια ομάδα διαστημικών παράνομων και μισθοφόρων διεκδικεί μια πολύτιμη μεταλλική σφαίρα, αγνοώντας ότι κρύβει ανεξέλεγκτες δυνάμεις. Κυνηγημένοι απ’ όλους, συμμαχούν με βαριά καρδιά, αποφασισμένοι να μην την αφήσουν να πέσει στα χέρια του πανίσχυρου και σατανικού Ρόναν.



«Παίζοντας με τη Φωτιά»

Ταξιδεύοντας μέχρι την Καμπούλ για να διδάξει αρχαίο θέατρο, η ηθοποιός και σκηνοθέτις Αννέτα Παπαθανασίου καταγράφει τις ανυπέρβλητες καθημερινές δυσκολίες των Αφγανών γυναικών οι οποίες προσπαθούν να ασχοληθούν με τον πολιτισμό και τις τέχνες.

«The Lunchbox»

Η λάθος παράδοση ενός κολατσιού φέρνει σε επαφή μια παραμελημένη από τον σύζυγό της νοικοκυρά κι έναν μοναχικό –στα πρόθυρα συνταξιοδότησης– λογιστή, οι οποίοι αρχίζουν να επικοινωνούν με καθημερινά μηνύματα μέσω του lunchbox. Ανθρώπινη, καλογραμμένη και κινηματογραφικά κομψή δραμεντί με κοινωνική ματιά.