Διαδραματίζεται στο λαμπερό Λας Βέγκας… Η πέμπτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Step Up» ενώνει ξανά τους αγαπημένους πρωταγωνιστές των προηγούμενων ταινιών και έρχεται από αύριο στους κινηματογράφους.

Μετά από πολλές προσπάθειες στο Χόλιγουντ η ομάδα του Σον (Ράιαν Γκούζμαν) διαλύεται και επιστρέφει στο Μαϊάμι χωρίς εκείνον. Αρνούμενος να εγκαταλείψει το όνειρο του, ο Σον μένει στο Λος Άντζελες. Όταν μαθαίνει για έναν επερχόμενο διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, που θα μπορούσε να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία ζωής, θα συνεργαστεί με ορισμένους εξαιρετικούς χορευτές, για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα χορού.

Ο Σον και ο Μους σύντομα συγκεντρώνουν τους LMNTRIX, ένα χορευτικό γκρουπ, με τους πιο ταλαντούχους χορευτές της περιοχής. Η όμορφη και πεισματάρα Άντι (Μπριάνα Έβιγκαν) είναι αυτή που ξεχωρίζει. Η ομάδα προπονείται σκληρά και λαμβάνει μέρος στους τελικούς του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας ισχυρές αντίπαλες ομάδες από το Λος Άντζελες.

Με τρεις ομάδες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι το τέλος, θα δούμε μοναδικές χορογραφίες στην πέμπτη συνέχεια της σειράς ταινιών Step up, που διαγράφει, ήδη, εκπληκτική πορεία στο παγκόσμιο box office. Η σειρά ταινιών που φημίζεται για την ξεχωριστή της ενέργεια και την ικανότητα να μεταφέρει στο κοινό το ανεξέλεγκτο πάθος του χορού, έρχεται αυτή τη φορά πιο πλήρης από ποτέ για να μας συμπαρασύρει σε ένα ατελείωτο πάρτι αλλά και μια πολύ σκληρή διαμάχη. Ας κερδίσει ο καλύτερος…

Από τις 4 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους.