Τέσσερις νέες ταινίες, καθώς και δύο επανεκδόσεις περιμένουν τους σινεφίλ για την κινηματογραφική βδομάδα που ξεκινά σήμερα. Μεταξύ αυτών, η τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών «Αναλώσιμοι» με πολλά γνωστά ονόματα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Οι Αναλώσιμοι 3»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πάτρικ Χιούζ με τους: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Χάρισον Φορντ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Μελ Γκίμπσον

Συγκροτώντας μια καινούργια ομάδα Αναλώσιμων, αποτελούμενη αποκλειστικά από νέο μισθοφορικό αίμα, ο Μπάρνεϊ Ρος επιχειρεί να εξοντώσει έναν πανίσχυρο έμπορο όπλων, τον πρώην συνεργάτη του Κόνραντ Στόουνμπανκς.

«Sex Tape. Μια Τρελή Βραδιά»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν με τους: Κάμερον Ντίαζ, Τζέισον Σίγκελ, Ρομπ Κόρντρι

Προσπαθώντας να ξαναβρεί το παλιό ερωτικό του πάθος, ένα ζευγάρι κινηματογραφεί τις οικιακές ερωτικές του «περιπέτειες». Αντί να διαγραφεί όμως, η ταινία βρίσκεται σε λάθος χέρια και πρόκειται να ανεβεί στο διαδίκτυο.

«Chef»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Φαβρό με τους: Τζον Φαβρό, Τζον Λεγκουιζάμο, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σοφία Βεργκάρα

Ο σεφ ενός πολυτελούς εστιατορίου συγκρούεται με έναν κριτικό γεύσης και κατόπιν με το αφεντικό του, το οποίο τον απολύει. Με παρότρυνση της πρώην γυναίκας του, επιστρέφει στο Μαϊάμι και ξεκινά τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό.

«Ο Άνθρωπος Αντίγραφο»

Καναδέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ντενίς Βιλνέβ με τους: Τζέικ Τζίλενχαλ, Μελανί Λοράν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Σάρα Γκέιντον

Ο Άνταμ Μπελ είναι ένας πανεπιστημιακός καθηγητής Ιστορίας, ο οποίος ζει μια συμβατική, ρουτινιάρικη ζωή με τη σύντροφό του Μέρι. Παρακολουθώντας μια ταινία, εντοπίζει έναν ηθοποιό ο οποίος μοιάζει με πιστό αντίγραφό του, οπότε αποφασίζει να τον βρει και να τον συναντήσει.

«Laura»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Οτο Πρέμινγκερ με τους: Τζιν Τίρνεϊ, Ντάνα Αντριους, Βίνσεντ Πράις

Ένας αστυνομικός ερευνά τη δολοφονία της όμορφης Λόρα, όταν ξαφνικά η υποτιθέμενη νεκρή εμφανίζεται μπροστά του.

«Kapo»

Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τζίλο Ποντεκόρβο με τους: Σούζαν Στράσμπεργκ, Λοράν Τερζιέφ, Εμανουέλ Ριβά

Μια νεαρή Εβραιοπούλα συλλαμβάνεται από τους ναζί και αποστέλλεται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε τρόπο.