Με μόλις 4 νέες ταινίες και μια επανέκδοση μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Joe: Μια Δυνατή Φιλία»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν με τους: Νίκολας Κέιτζ, Τάι Σέρινταν

Στον επαρχιακό αμερικανικό Νότο ένας πρώην κατάδικος που προσπαθεί να ζήσει ήσυχα τη ζωή του γίνεται φίλος με ένα 15χρονο αγόρι. Όταν χρειαστεί να το υπερασπιστεί, θα έρθει αντιμέτωπος με ένα θανάσιμο δίλημμα.

«Μια Τυχαία Συνάντηση»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λίζα Αζουέλος με τους: Σοφί Μαρσό, Φρανσουά Κλουζέ, Λίζα Αζουέλος

Ο Πιέρ είναι ένας παντρεμένος δικηγόρος που βρίσκεται στη Ρεν για δουλειά. Εκεί γνωρίζει την Ελζά, μια χωρισμένη και γοητευτική συγγραφέα. Η συνάντησή τους συνοδεύεται από μια δυνατή έλξη, η οποία όμως δεν εξελίσσεται σε one night stand. Οι δυο τους αφήνουν την εξέλιξη της γνωριμίας τους στην τύχη, αλλά οι απανωτές συναντήσεις τους στο Παρίσι φουντώνουν ακόμη περισσότερο την επιθυμία του ενός για τον άλλον.

«Σαββατοκύριακο στο Παρίσι»

Γαλλο-αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Ρότζερ Μισέλ με τους: Τζιμ Μπρόντμπεντ, Λίντσεϊ Ντάνκαν, Τζεφ Γκόλντμπλαμ

Στην τριακοστή επέτειο του γάμου τους ένα ζευγάρι Βρετανών επιστρέφει στο Παρίσι, την πόλη που είχαν περάσει το μήνα του μέλιτος, προσπαθώντας να ανανεώσουν τη σχέση τους.

«22 Jump Street»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Φιλ Λορντ, Κρίστοφερ Μίλερ με τους: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζόνα Χιλ, Άις Κιούμπ, Άμπερ Στίβενς

Το ζευγάρι μυστικών αστυνομικών Σμιντ και Τζένκο αφήνει πίσω του τα λυκειακά κατορθώματα για να «γραφτεί» στο πανεπιστήμιο με σκοπό να αποκαλύψει το δίκτυο που διακινεί το καινούργιο ναρκωτικό whypsy. Κάτω από τις νέες κολεγιακές συνθήκες, η απόσταση ανάμεσα στο δίδυμο μεγαλώνει την ίδια στιγμή που οι αστυνομικές έρευνες παραμένουν στάσιμες.

«Fear and Desire»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στάνλεϊ Κιούμπρικ με τους: Φρανκ Σιλβέρα, Κένεθ Αρπ, Πολ Μαζέρσκι

Παγιδευμένοι πίσω από τις εχθρικές γραμμές, τέσσερις στρατιώτες προσπαθούν να επιστρέψουν σε φιλικό έδαφος.