Με τέσσερις νέες ταινίες και μία επανέκδοση ενός ιταλικού φιλμ του ’70, μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Parker»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τέιλορ Χάκφορντ με τους: Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Νικ Νόλτε, Μάικλ Τσίκλις

Ο Πάρκερ συμμετέχει στη μεγάλη ληστεία της Ετήσιας Έκθεσης του Οχάιο. Και ενώ το σχέδιο πετυχαίνει, ο ικανότατος κακοποιός βρίσκεται, ύστερα από μια διαφωνία με τους συνεργάτες του για τη μοιρασιά της λείας, ετοιμοθάνατος στην άκρη ενός δρόμου. Αναρρώνοντας σε χρόνο-ρεκόρ, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι εκδίκησης που θα έχει ως τελικό σταθμό το Παλμ Μπιτς.

«Σουπερχόνδριος»

Γαλλο-βελγική ταινία, σκηνοθεσία Ντάνι Μπουν με τους: Ντάνι Μπουν, Αλίς Πολ, Καντ Μεράντ

Ο 39χρονος εργένης Ρομάν πάσχει από αρρωστοφοβία. Όταν χάνει ξαφνικά τον καλύτερό του φίλο από ανεύρυσμα, ο μεσήλικας κρεμιέται από το μοναδικό άνθρωπο που εξακολουθεί να του μιλάει, τον γιατρό Ντιμίτρι Ζβένκα. Ο ανυπόφορος Ρομάν θα φέρει γρήγορα στα όριά του τον Ντιμίτρι, ο οποίος πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφορτωθεί τον σούπερ νευρωτικό ασθενή του είναι να του βρει γυναίκα. Η αναζήτηση κατάλληλων συντρόφων για τον μεσήλικα εργένη αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από δύσκολη.

«Έρωτας Αλά Ισπανικά»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Εμίλιο Μαρτίνεθ Λάθαρο με τους: Ντάνι Ροβίρα, Κλάρα Λάγο, Κάρμεν Μάτσι, Κάρα Ελεχάλδε

Η Βάσκα Αμάια και ο Ανδαλουσιανός Ραφαέλ συναντιούνται σε ένα επεισοδιακό και άσφαιρο one night stand. Η όμορφη κοπέλα ξεχνά την τσάντα της και ο ερωτευμένος Σεβιλιάνος ταξιδεύει ως τη Χώρα των Βάσκων για να της την επιστρέψει, βρίσκεται όμως μπροστά σε μια σειρά εκπλήξεων.

«Marina»

Βελγο-ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Στιν Κόνινξ με τους: Ματέο Σιμόνι, Ντονατέλα Φινοκιάρο, Εβαλίν Μπόσμανς

Ο ιταλικής καταγωγής Ρόκο Γκρανάτα μετακομίζει στο Βέλγιο σε μικρή ηλικία μαζί με την οικογένειά του. Ο έφηβος μετανάστης θα βρει στη μουσική διέξοδο στα προβλήματά του, γράφοντας τραγούδια στο μεταχειρισμένο ακορντεόν που του αγόρασε ο ανθρακωρύχος πατέρας του. Η σκηνή αποδεικνύεται ιδανικό καταφύγιο για τον νεαρό Ρόκο, ενώ ο απαγορευμένος έρωτάς του για τη Βελγίδα Έλενα θα αποτελέσει τη βασική πηγή της μελωδικής του έμπνευσης.

«Ελάτε Να Πάρετε Τον Καφέ Σ’ Εμάς»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Αλμπέρτο Λατουάντα με τους: Άντζελα Γκούντγουιν, Μιλένα Βούκοτικς, Φραντσέσκα Ρομάνα Κολούτσι

Ο καλοδιατηρημένος μεσήλικας εφοριακός Εμερεζιάνο προσπαθεί να καρπωθεί την περιουσία τριών πλούσιων αδελφών-ζωντοχήρων μετά το θάνατο του αυστηρού πατέρα τους, για να εξασφαλίσει τα γεράματά του. Αθεράπευτα ερωτιάρης, ο τραυματίας στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο δημόσιος υπάλληλος παντρεύεται τη μεγάλη αδελφή και τυλίγει τις άλλες δύο στην αγκαλιά του.