Η πολυαναμενομένη ταινία που βασίζεται στο μυθιστόρημα «On the Road» του Jack Kerouac, κάνει σήμερα το ντεμπούτο της στις σκοτεινές αίθουσες. Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους… «Στο Δρόμο» Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Βάλτερ Σάλες με τους: Σαμ Ράιλι, Γκάρετ Χέντλαντ, Κρίστεν Στιούαρτ, Κίρστεν Ντανστ, Βίγκο Μόρτενσεν Στα τέλη της δεκαετίας του ’40 ο νεαρός συγγραφέας Σαλ θα συναντήσει τον Νταν Μοριάρτι, έναν πρώην κατάδικο από το Ντένβερ και την ανήλικη σύζυγό του. Οι τρεις τους θα ξεκινήσουν, παρέα με τους ιδιόρρυθμους φίλους τους, ένα κολασμένο ταξίδι αυτογνωσίας από τη μια άκρη της Αμερικής στην άλλη με τη βοήθεια ναρκωτικών, απενοχοποιημένων σαρκικών απολαύσεων και ηλεκτρισμένων τζαζ μελωδιών.

«Οι Αταίριαστοι» Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Νταβίντ Σαρόν με τους: Ομάρ Σι, Λοράν Λαφίτ, Σαμπρινά Ουαζανί, Γιουσέφ Χατζί Ο φόνος της συζύγου του πανίσχυρου επιχειρηματία Σαλινί θα αναγκάσει τον παρορμητικό αστυνομικό Ουσμάν Ντιακιτέ και τον καριερίστα επικεφαλής της εγκληματολογικής μονάδας του Παρισιού Φρανσουά Μονζ (Λοράν Λαφίτ) να συνεργαστούν. Το αταίριαστο δίδυμο θα τρυπώσει σε μυστικές χαρτοπαιχτικές λέσχες, γραφεία πολυεθνικών, συγκεντρώσεις απεργών, ακόμη και σε πριβέ ερωτικά κλαμπ για να εξιχνιάσει το απεχθές έγκλημα.

«Γουλβερίν» Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ με τους: Χιου Τζάκμαν, Χιρογιούκι Σανάντα, Τάο Οκαμότο, Ρίλα Φουκουσίμα Η νεαρή Γιαπωνέζα Γιούκιο προσκαλεί τον απομονωμένο στον Καναδά Λόγκαν στο Τόκιο, όπου ένας παλιός του γνώριμος πρόκειται να του κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο ετοιμοθάνατος μεγιστάνας Γιασίντα, τον οποίο είχε σώσει από την πυρηνική καταστροφή του Ναγκασάκι το ’45, του προσφέρει την πολυπόθητη θνητότητα. Όμως οι εξελίξεις στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου θα είναι απρόβλεπτες και ο Γουλβερίν θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει μια στρατιά από πρωτοπαλίκαρα της Γιακούζα, πολεμιστές νίντζα και το θανατηφόρο φιλί της Βάιπερ.

«Διατριβή Για Ένα Φόνο» Αργεντινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ερνάν Γκολντφρίντ με τους: Ρικάρντο Νταρίν, Αλμπέρτο Αμάν, Καλού Ριβέρο, Αρτούρο Πουίγ Ο Ρομπέρτο Μπερμούδες είναι ένας αναγνωρισμένος δικηγόρος που πλέον ασχολείται με τη διδασκαλία. Στο σεμινάριο εγκληματολογίας που παραδίδει θα δώσει «παρών» ο Γκονζάλο, γιος του παλιού του φίλου Φελίπε Ρουίς Κορδέρα. Η δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας στο πάρκινγκ του πανεπιστημίου ταυτόχρονα με την εμφάνιση του νεαρού θα κινήσει υποψίες στον καθηγητή. Η πίστη του για την ενοχή του Γκονζάλο θα μετατραπεί σε εμμονή, με τον Ρομπέρτο να χάνει σιγά σιγά την ψυχραιμία του…

«Περσόνα» Σουηδική ταινία, σκηνοθεσία Ίνγκμαρ Μπέργκμαν με τους: Λιβ Ούλμαν, Μπίμπι Άντερσον, Γκούναρ Μπγιέρνστραντ, Μαργκαρέτα Κρουκ Η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Βόγκλερ πέφτει σε αφασία στη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης. Η Άλμα, η νοσοκόμα που την περιποιείται, τη συνοδεύει σ’ ένα εξοχικό στη θάλασσα. Της μιλάει διαρκώς χωρίς αρχικά να παίρνει απάντηση, η προσωπική της εξομολόγηση όμως αρχίζει να επηρεάζει την Ελίζαμπεθ αλλά και τη δική της ψυχολογική κατάσταση.