Σε μία ασυνήθιστη κίνηση αλληλεγγύης προέβησαν οι βασικοί πέντε ηθοποιοί της πολυαγαπημένης σειράς Big Bang Theory. πρότειναν μείωση του μισθού τους έτσι ώστε να αποδείξουν πως δεν είναι κολλητοί μόνο στη μικρή οθόνη αλλά και στην πραγματικότητα. Οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές ζήτησαν να μειωθεί ο μισθός τους για να αυξηθεί αντίστοιχα αυτός των «Έιμι» και «Μπερναντέτ».

Αυτή η κίνηση θα είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν αντίστοιχα αύξηση στους δικούς τους οι Mayim Bialik και Melissa Rauch. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Variety, οι «διάσημη πεντάδα» των Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar και Simon Helberg πρότειναν οι ίδιοι στους παραγωγούς της σειράς να κάνουν μείωση στο ποσό που λαμβάνει έκαστος ανά επεισόδιο ώστε δύο συμπρωταγωνίστριές τους να αυξήσουν την αμοιβή τους.

Η αμοιβή για κάθε επεισόδιο αυτή τη στιγμή είναι 1.000.000 δολάρια. Οι Bialik και Rauch, που ενσαρκώνουν αντίστοιχα τους ρόλους των Έιμι και Μπερναντέτ, πληρώνονται περίπου 200.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Η πρόταση, λοιπόν, περιλάμβανε μείωση περίπου 100.000 δολάρια λιγότερα ανά επεισόδιο για τις δύο επόμενες σεζόν. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα «περισσεύουν» 500.000 δολάρια, τα οποία οι ίδιοι θέλουν να μοιράζονται οι Rauch και Bialik. Μένει να φανεί αν αυτή τη γενναιόδωρη κίνηση θα την ασπαστούν και οι λογιστές του τηλεοπτικού τους δικτύου.