Η τρέλα με τους υπερήρωες συνεχίζεται με το νέο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» που φέρνει αντιμέτωπους στη μεγάλη οθόνη τους Captain America και Iron Man.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άντονι και Τζο Ρούσο με τους: Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σεμπάστιαν Σταν, Ελίζαμπεθ Όλσεν

Έπειτα από ένα επεισόδιο με παράπλευρες απώλειες στη Νιγηρία, 117 χώρες του ΟΗΕ καταθέτουν ένα Σύμφωνο που επιχειρεί να ελέγξει τη δράση των Εκδικητών, δηλαδή της επίλεκτης ομάδας υπερηρώων που εγγυάται(;) την παγκόσμια ειρήνη. Ενώ ο Iron Man δείχνει θετικός σε αυτήν την εξέλιξη, ο Captain America αρνείται να υπογράψει οποιοδήποτε χαρτί περιορίζει τη δράση του. Η κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει αναπόφευκτη, την ίδια στιγμή που ένας εξωτερικός εχθρός έχει βάλει μπροστά το δικό του σχέδιο αποσταθεροποίησης…

«Ο Λύκος της Ερήμου»

Ιορδανική ταινία, σκηνοθεσία Νάτζι Αμπού Νουάρ με τους: Χουσεΐν Σαλαμέχ, Χασάν Μουτλάγκ, Τζασίρ Εΐντ

Στην Ιορδανία του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ένας μικρός Βεδουίνος και ο μεγάλος αδελφός του συνοδεύουν έναν Εγγλέζο σε ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα στην έρημο.

«Ο Ήχος της Σιωπής»

Γαλλο-νορβηγική ταινία, σκηνοθεσία Γιόακιμ Τρίερ με τους: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γκάμπριελ Μπερν, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ντέιβιντ Στράδερν

Τρία χρόνια μετά το θάνατο μιας διάσημης πολεμικής ανταποκρίτριας, μια εκδήλωση στη μνήμη της θα φέρει ξανά κοντά τον σύζυγό της και τους δυο του γιους, αποκαλύπτοντας κι ένα επώδυνο μυστικό από το παρελθόν.

«SMAC»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Ηλίας Δημητρίου με τους: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Γιάννη Κοκιασμένο, Σταυρούλα Κοντοπούλου

Η Ελένη, μια χειραφετημένη γυναίκα και πετυχημένη διευθύντρια τράπεζας, μαθαίνει πως έχει καρκίνο. Οι βεβαιότητές της κλονίζονται, αλλά η συναναστροφή της με τον «άστεγο της γειτονιάς» Αντρέα θα την κάνει να δει την πραγματικότητα με απρόβλεπτο τρόπο.

«Λευκοί Ιππότες»

Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Γιοακίμ Λαφός με τους: Βενσάν Λιντόν, Λουίζ Μπουργκουάν, Βαλερί Ντονζελί

Ο Ζακ Αρνό είναι επικεφαλής μιας ΜΚΟ η οποία προσπαθεί να μεταφέρει ορφανά παιδιά από την Αφρική σε γαλλικές οικογένειες που μπορούν να τα υιοθετήσουν. Η σκληρή πραγματικότητα της Μαύρης Ηπείρου, όμως, θέτει τις πεποιθήσεις του, όπως και όλων των συνεργατών του, σε διαρκή αμφισβήτηση.

«Friend Request»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Σάιμον Φερχόφεν με τους: Αλίσια Ντέμπναμ Κάρεϊ, Γουίλιαμ Μόζλι, Μπριτ Μόργκαν

Μια όμορφη και δημοφιλής κοπέλα μοιράζεται τα κατορθώματα της φοιτητικής της εξαλλοσύνης με τους εκατοντάδες φίλους της στο Facebook. Ξαφνικά, θα δεχτεί ένα αίτημα φιλίας από μια εκκεντρική συμφοιτήτριά της, με το αυθόρμητο «add» να ανοίγει την πόρτα σε μια πανίσχυρη κατάρα.