Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στο ρόλο ενός άτακτου παππού, η κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού θεατρικού τού Λόρκα «Ματωμένος Γάμος» και ένα επίκαιρο ντοκιμαντέρ για το προσφυγικό, είμαι μερικές από τις παραγωγές που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Άτακτος Παππούς»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νταν Μέιζερ με τους: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ζακ Έφρον, Ζόι Ντόιτς, Όμπρεϊ Πλάζα

Παραμονές του γάμου του με την κόρη του αφεντικού του, ο νεαρός δικηγόρος Τζέισον αναλαμβάνει να μεταφέρει οδικώς τον παππού του μέχρι τη Φλόριντα. Ασυγκράτητα άτακτος, ο τελευταίος θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή του εγγονού του.

«Ματωμένος Γάμος»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Πάουλα Ορτίζ με τους: Ίμα Κουέστα, Λουίζα Γκαβάσα, Άλεξ Γκαρσία

Όσο η μέρα του γάμου της με τον Γαμπρό πλησιάζει, τόσο η Νύφη νιώθει το πάθος της για το Λεονάρδο, με τον οποίο είναι ερωτευμένη από παιδί, να μεγαλώνει. Κι όταν, παντρεμένη πια, ο Λεονάρδο τής ορκίζεται πως δεν θα την ξαναδεί, εκείνη αρνείται να συμβιβαστεί με αυτό.

«Criminal»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άριελ Βρόμεν με τους: Ράιαν Ρέινολντς, Κέβιν Κόστνερ, Γκάρι Όλντμαν, Γκαλ Γκέιντοτ

Ο πράκτορας της CIA Μπιλ Πόουπ τραυματίζεται θανάσιμα σε μια μυστική αποστολή, παίρνοντας μαζί του πολύτιμες πληροφορίες για έναν επικίνδυνο χάκερ. Ένας εκκεντρικός νευροχειρούργος, όμως, αναλαμβάνει να μεταφέρει τις μνήμες του σε έναν επικίνδυνο κακοποιό, τελευταία ελπίδα των μυστικών υπηρεσιών να προλάβουν ένα τρομοκρατικό χτύπημα.

 «Η Δεύτερη Μάνα»

Βραζιλιάνικη ταινία, σκηνοθεσία Άννα Μουιλαέρτ με τους: Ρεγκίνα Κάσε, Καμίλα Μαντρίλα, Μιγκέλ Χοέλσας

Η Βαλ δουλεύει χρόνια ως υπηρέτρια σε μια εύπορη βραζιλιάνικη οικογένεια του Σάο Πάολο. Οι τακτοποιημένες, αρμονικές μεταξύ τους σχέσεις θα ανατραπούν όμως όταν έρθει να μείνει για λίγο μαζί τους η κόρη της Βαλ, Τζέσικα, την οποία εκείνη έχει να δει πολλά χρόνια.

«Φωτιά στη Θάλασσα»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Τζιανφράνκο Ρόζι

Ο 12χρονος Σαμουέλε πηγαίνει σχολείο, κυνηγά πουλιά με τη σφεντόνα του και προσπαθεί να μάθει για τη θάλασσα και το ψάρεμα. Ο γιατρός Πιέτρο Μπαρτόλο δουλεύει εδώ και χρόνια στα Επείγοντα Περιστατικά της Λαμπεντούζα. Είναι δυο από τους κατοίκους του μικροσκοπικού ιταλικού νησιού το οποίο υποδέχεται καθημερινά δεκάδες πρόσφυγες.

«Ουτοπία 1961»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Κώστας Φιλιούσης

Η ιστορία της μεγάλης απεργίας των μεταλλωρύχων του Λαυρίου του 1961.