Λιγοστές ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες. Τέσσερα νέα φιλμ και η επαναπροβολή του «4ου Ανθρώπου» του ’53 συνθέτουν την κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι με τους: Χένρι Κάβιλ, Άρμι Χάμερ, Αλίσια Βικάντερ, Χιου Γκραντ

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 ο πράκτορας της CIA Ναπόλιον Σόλο αναγκάζεται να συνεργαστεί με το θανάσιμο αντίπαλό του Σοβιετικό Ίλια Κουριάκιν για να σώσουν τον κόσμο από την πυρηνική απειλή μιας τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Η Ρίκι και η Ροκ»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντέμι με τους: Μέριλ Στριπ, Κέβιν Κλάιν, Μάμι Γκάμερ

Έχοντας εγκαταλείψει την οικογένειά της για να ακολουθήσει μουσική καριέρα, η Ρίκι δουλεύει σε σούπερ μάρκετ και τραγουδά σε μια τριτοκλασάτη ροκ μπάντα. Όταν όμως η κόρη της διαλύει τον αρραβώνα της και παθαίνει νευρική κρίση, αναγκάζεται να ταξιδέψει μέχρι το σπίτι του πρώην άντρα της και να συναντήσει ξανά εκείνον και τα τρία παιδιά τους.

«Ταξίδι στην Αλαμπάμα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κεν Κουάπις με τους: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Νικ Νόλτε, Έμα Τόμσον

Ένας ηλικιωμένος ταξιδιωτικός συγγραφέας και ένας παλιός του φίλος αποφασίζουν να διασχίσουν περπατώντας το κοπιαστικό, επικίνδυνο και μήκους 3.500 χιλιομέτρων μονοπάτι των Απαλαχίων.

«Polk»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Νίκος Νικολόπουλος, Βλαδίμηρος Νικολούζος με τους: Ηλέκτρα Νικολούζου, Θανάση Γεωργίου, Αλέξανδρο Λογοθέτη

Θεσσαλονίκη, 1948. Γευματίζοντας σε ένα εστιατόριο, ο Αμερικανός ρεπόρτερ Τζορτζ Πολκ συνειδητοποιεί πως είναι ήδη δολοφονημένος. Ένα ταξίδι στο χρόνο και τις αναμνήσεις του ξεκινά…

«Ο 4ος Άνθρωπος»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Φιλ Κάρλσον με τους: Πρέστον Φόστερ, Τζον Πέιν, Κολίν Γκρέι

Ένας πρώην κατάδικος μπλέκεται άθελά του σε μια ληστεία 1.000.000 δολαρίων και η αστυνομία τον θεωρεί συνένοχο. Για να καθαρίσει το όνομά του, ταξιδεύει μέχρι το Μεξικό αναζητώντας τα μέλη της συμμορίας, αν και έχει ελάχιστα στοιχεία στη διάθεσή του.