Βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου και λιγοστές είναι οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες. Ωστόσο, ορισμένες αίθουσες ξεκινούν να προβάλουν και δύο επανεκδόσεις παλιότερων, κλασικών πλέον, φιλμ.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Όλα Θα Πάνε Καλά»

Καναδική ταινία, σκηνοθεσία Βιμ Βέντερς με τους: Τζέιμς Φράνκο, Σαρλότ Γκενσμπούρ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς

Ο νεαρός συγγραφέας Τόμας Έλνταν εμπλέκεται σε ένα τραγικό δυστύχημα. Ένα μικρό παιδί πέφτει με το έλκηθρο στις ρόδες του αυτοκινήτου του. Καθώς αδυνατεί να ξεπεράσει το συμβάν, ο Τόμας βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Επιβιώνοντας μέσα από τη ζωντανή κόλαση, ο συγγραφέας βλέπει την καριέρα του να απογειώνεται την ίδια στιγμή που οι πληγές του παρελθόντος δεν έχουν ακόμη επουλωθεί.

«3 Γάμοι Σ’ Ένα Μήνα»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Χαβιέ Ρουίς Καλντέρα με τους: Ίνμα Κουέστα, Μαρτίνο Ρίβας, Ρόσι ντε Πάλμα

Μια νεαρή βιολόγος πέφτει από τα σύννεφα μόλις τη χωρίζει ο φίλος της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο σπίτι και στον υπολογιστή της καταφθάνουν τα προσκλητήρια γάμου τριών πρώην της. Η Ρουθ αποφασίζει να δείξει ανωτερότητα και να παρακολουθήσει τις τρεις τελετές. Μόνο που η παρουσία της εκεί θα αποτελέσει την αφορμή για να ξετυλιχτούν μια σειρά από παρεξηγήσεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις.

«Μαθήματα Οδήγησης»

Αμερικανο-βρετανική ταινία, σκηνοθεσία Ιζαμπέλ Κοϊξέ με τους: Πατρίσια Κλάρκσον, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Γκρέις Γκάμερ

Όταν η πρόσφατα χωρισμένη κριτικός βιβλίου Γουέντι αποφασίζει να μάθει να οδηγεί για να βλέπει την κόρη της στο μακρινό Βερμόντ, ένας προσηνής σιχ δάσκαλος οδήγησης αναλαμβάνει το δύσκολο εκπαιδευτικό έργο. Όμως η μεσήλικη Νεοϋορκέζα δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση να πολεμήσει τις ανασφάλειες που την κυριεύουν εδώ και χρόνια…

«Η Κυρία από τη Σαγκάη»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Όρσον Γουέλς με τους: Ρίτα Χέιγουορθ, Όρσον Γουέλς, Έβερετ Σλόουν

Ο μοναχικός Μάικλ Ο’Χάρα σαγηνεύεται από τη femme fatale Έλσα Μπάνιστερ. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ωστόσο, ο παθιασμένος ναυτικός πιάνεται στον ιστό που έχουν πλέξει προσεκτικά γύρω του οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν.

«Η Ταβέρνα της Τζαμάικα»

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Άλφρεντ Χίτσκοκ με τους: Μορίν Ο’Χάρα, Τσαρλς Λότον, Ρόμπερτ Νιούτον

Στις ακτές της Κορνουάλης του 1800 μια ομάδα πειρατών που εδρεύει στο «Jamaica Inn» προκαλεί ναυάγια για να ληστεύει το πολύτιμο φορτίο των πλοίων. Όταν η ανιψιά της γυναίκας του ιδιοκτήτη φτάνει στο πανδοχείο για να μείνει με τη θεία της, η εγκληματική δράση των κακοποιών αρχίζει να ξεσκεπάζεται, ενώ ο ιδιόρρυθμος άρχοντας της περιοχής δεν αργεί να γοητευτεί από την όμορφη νεαρή.