Πέντε νέες ταινίες και δύο επανεκδόσεις φιλμ προηγούμενων δεκαετιών κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Ο Κύριος Χολμς»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπιλ Κόντονμε τους: Ίαν ΜακΚέλεν, Λόρα Λίνεϊ, Μάιλο Πάρκερ

Στη βρετανική επαρχία του 1947, ο 93χρονος Σέρλοκ Χολμς αρχίζει να έχει έντονα σημάδια απώλειας μνήμης. Ενώ πιάνει φιλία με έναν ανήλικο θαυμαστή του, γιο της οικονόμου του, προσπαθεί ταυτόχρονα να θυμηθεί και να διαλευκάνει μια άλυτη για 30 χρόνια υπόθεση.

«Ted 2»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σεθ ΜακΦάρλανμε τους: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Αμάντα Σέιφριντ, Μόργκαν Φρίμαν

Ο Τεντ, το λούτρινο αρκουδάκι του Τζον Μπένετ, παντρεύεται την Τάμι – Λιν, αλλά η προσπάθειά του να γίνει πατέρας σκοντάφτει στο ότι πρέπει πρώτα να αποδείξει νομικά πως είναι «αληθινό πρόσωπο».

«Το Μπλε Δωμάτιο»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ματιέ Αμαλρίκμε τους: Ματιέ Αμαλρίκ, Λεά Ντρικέ, Στεφανί Κλεό

Ενώ ανακρίνεται από τους αστυνομικούς, ο Ζιλιέν θυμάται την εξωσυζυγική σχέση του με την όμορφη Εστέρ και πώς τα πράγματα οδηγήθηκαν στο να θεωρείται ύποπτος για φόνο.

«Πώς να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τομ Βονμε τους: Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγιεκ, Τζέσικα Άλμπα

Ο Ρίτσαρντ Χεγκ είναι ένας Βρετανός μποέμ καθηγητής λογοτεχνίας, ο οποίος αφήνει έγκυο μια Αμερικάνα φοιτήτριά του και μετακομίζει μαζί της στο Λος Άντζελες. Όταν λίγο αργότερα χωρίσει μαζί της, η σέξι ετεροθαλής αδελφή της θα εισβάλει στη ζωή του, αναγκάζοντάς τον να την αναθεωρήσει ριζικά.

«Ένα Μικρό Χάος»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Άλαν Ρίκμανμε τους: Κέιτ Γουίνσλετ, Ματίας Σένερτς, Άλαν Ρίκμαν

Η αρχιτέκτονας Σαμπίν ντε Μπαρά και ο υπεύθυνος για τους κήπους των Βερσαλλιών συνάδελφός της Αντρέ λε Νοτρ ερωτεύονται, ενώ προσπαθούν να αναδιαμορφώσουν τους χώρους γύρω από τα πολυτελή ανάκτορα του Λουδοβίκου του 14ου.

«Διπλή Ταυτότητα»

Aμερικανική ταινία του ΄44, σκηνοθεσία Μπίλι Γουάιλντερμε τους: Φρεντ ΜακΜάρεϊ, Μπάρμπαρα Στάνγουικ, Έντουαρντ Τζ.Ρόμπινσον

Ένας ασφαλιστής ερωτεύεται μια παντρεμένη γυναίκα και μπλέκει σε μια υπόθεση φόνου και ασφαλιστικής απάτης με απρόβλεπτες συνέπειες.

«Χάος»

Ιταλική ταινία του ’84, σκηνοθεσία Αφοί Ταβιάνιμε τους: Ομέρο Αντονούτι, Μαργκαρίτα Λοτζάνο, Φράνκο Φρανκι, Τσίτσο Ινγκράσια

Κοινωνική τοιχογραφία της Ιταλίας αλλά και της Ευρώπης του εικοστού αιώνα, μέσα από μια σειρά ιστοριών που αναπολεί ο Πιραντέλο.