Ο «Εξολοθρευτής» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, σε μια γενικά πλούσια κινηματογραφική εβδομάδα, καθώς πλήθος νέων ταινιών κάνουν πρεμιέρα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Εξολοθρευτής: Γένεsys»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άλαν Τέιλορμε τους: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζέισον Κλαρκ, Τζάι Κόρτνεϊ, Εμίλια Κλαρκ

Από ένα μέλλον όπου, μετά την καταστροφή, οι άνθρωποι καταφέρνουν να νικήσουν τελικά τις μηχανές, ο αρχηγός τους Τζον Κόνορ στέλνει το πρωτοπαλίκαρό του Κάιλ Ρις στο Λος Άντζελες του 1984 για να προστατεύσει τη μητέρα του και να σώσει το αύριο.

«Ξεχασμένες Ζωές»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Ουμπέρτο Παζολίνιμε τους: Έντι Μάρσαν, Τζόαν Φρόγκατ, Κάρεν Ντρούρι

Ο μοναχικός και σχολαστικός Τζον Μέι είναι ένας υπάλληλος που ασχολείται προσωπικά με όλους όσοι πεθαίνουν μόνοι, οργανώνοντας την κηδεία τους και αναζητώντας τους πλησιέστερους συγγενείς τους. Η περίπτωση ενός γείτονά του, όμως, θα αποδειχθεί διαφορετική απ’ όλες τις προηγούμενες.

«Slow West»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Μακλίνμε τους: Κόντι Σμιτ – ΜακΦι, Μάικλ Φασμπέντερ, Μπεν Μέντελσον

Ένας πρώην παράνομος προθυμοποιείται να συνοδεύσει και να προστατεύσει έναν νεαρό Σκοτσέζο, ο οποίος διασχίζει την επικίνδυνη επαρχιακή Αμερική του 1870 αναζητώντας την αγαπημένη του.

«Ταξίδι στην Ιταλία»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Μάικλ Γουιντερμπότομμε τους: Στιβ Κούγκαν, Ρομπ Μπράιντον

Μετά το προ ετών γαστριμαργικό road trip τους στη βόρεια Αγγλία, οι Βρετανοί κωμικοί Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον επισκέπτονται τώρα έξι εστιατόρια σε διαφορετικά μέρη της Ιταλίας.

«Μακριά Από το Πλήθος»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκμε τους: Κάρεϊ Μάλιγκαν, Ματίας Σένερτς, Μάικλ Σιν, Τζούνο Τεμπλ

Στη βικτοριανή Αγγλία μια δυναμική νεαρή γυναίκα κληρονομεί τη φάρμα του θείου της, την οποία αγωνίζεται να διευθύνει η ίδια, ενώ μπλέκεται συναισθηματικά με τρεις διαφορετικού χαρακτήρα και οικονομικής επιφάνειας άντρες.

«Όσο Είμαστε Νέοι»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νόα Μπάουμπαχμε τους: Μπεν Στίλερ, Ναόμι Γουότς, Άνταμ Ντράιβερ, Αμάντα Σέιφριντ

Ο Τζος και η Κορνίλια γνωρίζουν ένα νεαρότερό τους παντρεμένο ζευγάρι, το οποίο τους γοητεύει με τον ανέμελο και αντισυμβατικό τρόπο ζωής του. Προσπαθώντας να τον ακολουθήσουν, θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν τις ιδέες τους και τη μεταξύ τους σχέση.

«Χορωδία»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Φρανσουά Ζιράρμε τους: Ντάστιν Χόφμαν, Ντέμπρα Γουίνγκερ, Γκάρετ Γουόρινγκ

Μεγαλώνοντας με την αλκοολική μητέρα του στο Τέξας, ο 11χρονος, προικισμένος φωνητικά Στετ θα βρεθεί σε ένα μουσικό σχολείο υψηλών απαιτήσεων στην ανατολική ακτή, αλλά η προβληματική συμπεριφορά του θα τον εμποδίσει να γίνει μέλος της διάσημης χορωδίας του Άντον Καρβέλ.

«Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 3»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λι Γουάνελμε τους: Ντέρμοτ Μαλρόνι, Στέφανι Σκοτ, Λιν Σάι

Η Ελίζ Ρένιερ είναι ένα χαρισματικό μέντιουμ που δεν εξασκεί πια την επικίνδυνη τέχνη της. Η υπόθεση μιας νεαρής κοπέλας η οποία απειλείται από μια δαιμονική οντότητα, όμως, θα την αναγκάσει να τα ξαναβάλει με τις δυνάμεις του σκότους.

«Ο Κιτρινομύτης σε Τρελές Πτήσεις»

Γαλλοβελγικό animation, σκηνοθεσία Κριστιάν Ντε Βίτα

Ένα ορφανό και φοβισμένο πουλί υπόσχεται στον βαριά τραυματισμένο αρχηγό ενός σμήνους αποδημητικών πτηνών να τα οδηγήσει από τη βόρεια Ευρώπη στην Αφρική.

«Οπλοστάσιο»

Σοβιετική ταινία του ’28, σκηνοθεσία Αλεξάντερ Ντοβζένκομε τους: Σεμιόν Σβασένκο, Αμβρόζι Μπούκμα

Επιστρέφοντας από το μέτωπο του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο Κίεβο, ο Τίμος πιάνει δουλειά σε ένα εργοστάσιο όπλων. Ενώ οι εθνικιστές κυριαρχούν στη χώρα, μια κομουνιστική εξέγερση στην οποία ο νεαρός ιδεολόγος παίρνει ενεργό μέρος είναι έτοιμη να ξεσπάσει.