Το κρύο είναι τσουχτερό, αλλά είναι Σάββατο βράδυ και πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να βγουν. Εμείς σας προτείνουμε τα καλύτερα events της πόλης για διασκέδαση μέχρι το πρωί χωρίς να ξοδευτείτε.

Ένας Αμερικανός DJ με απαράμιλλη τεχνική και θητεία δίπλα σε ονόματα όπως οι Funkin Pussy Sound System, Kurtis Blow, Kool Herc, Schoolly D, Rahzel κ.λπ. έρχεται στην Αθήνα για ένα hip hop/freestyle set. Στο Higgs. Στις 11 μ.μ.

Οι λονδρέζοι Tape to Tape καταφθάνουν για ένα DJ set. Μαζί τους οι DJs της ομάδας Sally Spektra, DJ Girl, d:tek και Tareq. Yoga Bala Στις 11.30 μ.μ.

Η φωτογράφος Ινώ Μέη σε μια back to back αναμέτρηση με τον δημοσιογράφο Ηλία Φραγκούλη. Η πρώτη θα παίξει hard και metal και ο δεύτερος θα διαλέξει ανεκδιήγητα άσματα και «τρασίλες» από το παγκόσμιο ρεπερτόριο. Στο Swing. Στις 11 μ.μ.

To rock bar του Χαλανδρίου κλείνει 18 χρόνια, με όλους τους resident DJs στα πλατό, σε ένα best of DJ set με όλα τα αγαπημένα τραγούδια από το ’92 μέχρι σήμερα. Blue Bar. Στις 11 μ.μ.

House party με τους Sofarebel και Sylvia. Warm up: Ariel. Loop Στις 11 μ.μ.

H Methi και ο Antonis Kolovos ξεκινούν ένα καινούργιο party με electro, disco και house ήχους. Bios (basement) Στις 12 μεσάν.

Μια βραδιά με indie ήχους –και όχι μόνο– από τους Θοδωρή Κανελόπουλο και Ηλία Πυκνάδα. Six D.O.G.S. Στις 11 μ.μ.

Δύο DJs, οι Christos B και !aposland, μπερδεύουν indie, alternative, pop και electronica ακούσματα. D-Bar (Κωνσταντινουπόλεως και Κελεού 1, Γκάζι). Στις 10.30 μ.μ.

House party με τους Don Juan και Dennis. Story (Κολοκοτρώνη και Θησέως 15-17, Σύνταγμα). Στις 11 μ.μ.

O παραγωγός του Rock FM Τάσος Καρατζής σ’ ένα party με rock μουσικές από τα 50’s μέχρι σήμερα Lost & Found. Στις 10.30 μ.μ.

O Κώστας Μπρέλλας διαλέγει τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια της δεκαετίας του ’80 στο Mad. Στις 11 μ.μ.

Εμείς σας προτείνουμε, εσείς επιλέγετε!