Στη μεγάλη οθόνη επιστρέφουν 22 χρόνια μετά την πρώτη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ οι δεινόσαυροι. Το τότε Jurassic Park είναι σήμερα το Jurassic World και το πιο ενδιαφέρον είναι πως οι περισσότεροι από τους συντελεστές της ταινίας είχαν λατρέψει το πρώτο φιλμ του 1993.

Σε περίπτωση που δεν το είχατε δει, να μια υπενθύμιση.

Η γενιά που είκοσι δύο χρόνια πριν είχε ενθουσιαστεί με την ταινία έχει πλέον μεγαλώσει και κάποιοι εκπρόσωποί της συμμετείχαν στην ολοκλήρωση της νέας ταινίας. «Είναι ένα φιλμ που έφτιαξαν θαυμαστές της πρώτης ταινίας», εξηγεί ο Chris Pratt. «Εγώ είμαι θαυμαστής, ο σκηνοθέτης ο Colin Trevorrow το ίδιο, ο Bryce (Dallas Howard)  επίσης, όλο το καστ. Ανήκουμε όλοι σε μια γενιά που είχε ενθουσιαστεί με την πρώτη ταινία».

«Νιώθουμε πίεση ως φαν της ταινίας κι εμείς οι ίδιοι. Θέλουμε το Jurassic World να είναι τέλιο και να τιμήσει την κληρονομιά που άφησε το Jurassic Park», είπε από την πλευρά του ο Bryce Dallas Howard.

Στο Jurassic World μεταφερόμαστε 22 χρόνια μετά το Jurassic Park και το σκηνικό είναι ένα θεματικό πάρκο δεινοσαύρων στο νησί Nuba. Για να αντιμετωπιστούν οι μειωμένες επισκέψεις δημιουργείται μια νέα ατραξιόν με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τους τουρίστες. Όμως όλα παίρνουν άλλη τροπή όταν ο γενετικά τροποποιημένος Indominus rex, που είναι μεγαλύτερος και από τον T- Rex αρχίζει να προκαλεί χάος.

Δείτε το τρέιλερ