Η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή κεφιού και διασκέδασης πλησιάζει, καθώς το Σάββατο, 20 Ιουνίου, ο ουρανός της Αθήνας θα γεμίσει χρώματα, στο πλαίσιο του Colour Day Festival που έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη.

Πάνω από 100.000 σακουλάκια πολύχρωμης σκόνης είναι έτοιμα να εκτοξευτούν και να δημιουργήσουν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό διασκέδασης, χαράς και χορού, παρέα με πολύ μουσική.

Με ένα «πολυσυλλεκτικό» line-up, εντυπωσιακό stage 200 τ.μ., συναρπαστικό ήχο και φως, αλλά και πρωτότυπες, παράλληλες δράσεις, το Colour Day Festival έρχεται στο ΟΑΚΑ για να μείνει ως το πιο ολοκληρωμένο «experience event» του καλοκαιριού, το οποίο δεν πρέπει να χάσει κάνεις!

ΜΕΛΙSSES, Playmen, Claydee, Dino MFU, Agent Greg, HouseTwins, Mossel, Robin Skouteris, Michael Tsaousopoulos, God is DJ & Sparky T, Instamix, DJ The Boy, DJ Young, B-Sykes,Marnick κ.α. ετοιμάζονται για ένα 8ωρο υπερθέαμα διασκέδασης. Παρουσιαστής θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 15.00, ενώ η πρώτη από τις 3 προγραμματισμένες μαζικές ρίψεις χρώματος θα γίνει στις 17.00. Ετοιμάστε τις φωτογραφικές σας κάμερες και τα κινητά σας για να μη χάσετε τις καλύτερες λήψεις! Οι διοργανωτές μάλιστα, καλούν το κοινό να ντυθεί στα λευκά, ώστε να γίνουν… χρωματιστοί! Άλλωστε, και η θερμοκρασία στις 20 Ιουνίου μπορεί να είναι υψηλή…

Σε περίπτωση που σας τελειώσουν τα σακουλάκια με χρώμα, μην απογοητευτείτε καθώς θα υπάρχουν άφθονα για να αγοράσετε εντός του φεστιβάλ. Ας σημειωθεί ότι τα χρώματα είναι κατασκευασμένα στο εξωτερικό από αβλαβή σκόνη, ειδικά ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φεύγουν με αέρα και με νερό.

Ο εμβληματικός χώρος του ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει στον περιβάλλοντα χώρο του όλους όσους θέλουν να βάλουν χρώμα στη ζωή τους. Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ η είσοδος είναι δίπλα στο σταθμό «Ειρήνη» του Ηλεκτρικού.

Για περισσότερες πολύχρωμες λεπτομέρειες, κάντε καθημερινά κλικ στις social media προσβάσεις του φεστιβάλ και στην επίσημη σελίδα του στο internet…

http://www.colourday.gr
https://www.facebook.com/1562536090679996/videos/1566080063658932
https://www.facebook.com/pages/Colour-Day-Festival
https://instagram.com/colourdayfestival
https://www.facebook.com/events/367851436742972

Οι πόρτες ανοίγουν στις 15.00.

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 7 ευρώ + 1 σακουλάκι χρώμα
Προπώληση: 10 ευρώ + 3 σακουλάκια χρώμα

Στο ταμείο την ημέρα του φεστιβάλ: 10 ευρώ + 1 σακουλάκι χρώμα
Χρώματα θα πωλούνται και μέσα στο χώρο και η τιμή τους θα είναι 2 ευρώ το κάθε σακουλάκι

Εισιτήρια προπωλούνται στο www.viva.gr, στο11876 και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, ΙΑΝΟΣ, Seven Spots και Reload Stores.