Η «Ωραία Κοιμωμένη», ένα από τα διασημότερα μπαλέτα παγκοσμίως, παρουσιάζεται από σήμερα και μέχρι την Κυριακή 24 Μαΐου, στο Θέατρο Badminton από το Royal Moscow Ballet.

Το έργο κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία του κλασικού μπαλέτου, όχι μόνο ως ένα αριστούργημα αλλά και σαν το πρώτο επιτυχημένο έργο για μπαλέτο που συνέθεσε ο Τσαϊκόφσκι.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα καλούν όλες τις νεράιδες και τις μάγισσες να γίνουν νονές στα βαφτίσια της πρωτότοκης κόρης τους, της πριγκίπισσας Αυγής. Ξεχνούν όμως να καλέσουν τη μάγισσα Καραμπός. Την ώρα της βάφτισης κι ενώ οι νεράιδες προσφέρουν η καθεμιά και από μία αρετή στο μωρό, καταφθάνει η Καραμπός πολύ θυμωμένη και ρίχνει μία φοβερή κατάρα στην Αυγή. Στα 16α γενέθλιά της, θα τρυπήσει το δάχτυλό της μ’ ένα αδράχτι κι αυτό θα την οδηγήσει στο θάνατο! Όμως επεμβαίνει η καλή νεράιδα Πασχαλιά, που δεν έχει δώσει ακόμη τη δική της ευχή και αλλάζει την κατάρα της Καραμπός: η Αυγή δεν θα πεθάνει αλλά θα πέσει σε βαθύ ύπνο. Μαζί της και όλο το παλάτι. Ύστερα από εκατό χρόνια θα την ξυπνήσει ένας πρίγκηπας με το φιλί του και θα την παντρευτεί.

Θέατρο Badminton, Άλσος Στρατού, Γουδή

Παρασκευή 22, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαΐου 2015
Παρασκευή στις 20:30
Σάββατο στις 20:30
Κυριακή στις 17:30

Τιμές εισιτηρίων: Δ ΖΩΝΗ: 16 ευρώ (Παιδικό – Φοιτητικό 8 ευρώ)
Γ ΖΩΝΗ: 24 ΕΥΡΩ (Παιδικό – Φοιτητικό 12 ευρώ)
Β ΖΩΝΗ: 32 ΕΥΡΩ (Παιδικό – Φοιτητικό 16 ευρώ)
Α ΖΩΝΗ: 40 ΕΥΡΩ (Παιδικό – Φοιτητικό 20 ευρώ)
*Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια

Προπώληση: Καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload, τηλεφωνικά: 210 8840600, ηλεκτρονικά: abcd.gr και viva.gr
Πληροφορίες: Τηλ.: 210 8840600