Να πάνε μαζί σινεμά για να δουν τη νέα ταινία «Spider-Man: No Way Home» αποφάσισαν οι δύο πρώην spider – man Άντριου Γκάρφιλντ και Τόμπι Μαγκουάιρ υπό άκρα μυστικότητα.

Το «Spider-Man: No Way Home» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 13 Δεκεμβρίου 2021 με την Ζεντάγια και τον Τομ Χόλαντ να δίνουν το «παρών» σ’ αυτήν όμως δεν μπορούσαν να βρεθούν οι Άντριου Γκάρφιλντ και Τόμπι Μαγκουάιρ καθώς ήταν υποχρεωμένοι να καθίσουν στο σπίτι για να μην αποκαλύψουν την πλοκή της ταινίας.

«Τρυπώσαμε κρυφά σε ένα σινεμά ανήμερα της πρεμιέρας και απλά την είδα φορώντας ένα καπέλο και τη μάσκα μου. Για την ακρίβεια ήμουν μαζί με τον Τόμπι, εγώ και ο Τόμπι μπήκαμε κρυφά στην αίθουσα και κανείς δεν κατάλαβε πως ήμασταν εκεί. Ήταν μια πανέμορφη στιγμή που μοιραστήκαμε μαζί» είπε ο Γκάρφιλντ μιλώντας στο Entertainment Tonight.

Ο Γκάρφιλντ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σχετικά με την επανάληψη του ρόλου του Σπάιντερμαν στο Variety, λέγοντας: «Δεν περίμενα να ξανακάνω ποτέ μια συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα να υποδυθώ ξανά τον Πίτερ Πάρκερ… Σε βασικό επίπεδο, ως θαυμαστής του Σπάιντερμαν, αρκούσε και μόνο η ιδέα να δούμε τρεις Σπάιντερμαν μαζί».

«Είμαι τόσο ευγνώμων. Είμαι πραγματικά πολύ, πολύ ευγνώμων που κατάφερα να δώσω μερικές απαντήσεις για τον Πίτερ που έπαιζα», ανέφερε ο ηθοποιός στο Variety όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα και είμαι ευγνώμων που δούλεψα με αυτούς τους απίστευτους ηθοποιούς, αυτόν τον απίστευτο σκηνοθέτη και τη Marvel σε συνεργασία με τη Sony. Ήταν ευχάριστο και μου δόθηκε ένα αίσθημα κλεισίματος για μένα. Υπήρχαν τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τον Πίτερ μου. Έπρεπε να επιστρέψω και να πάρω μερικές απαντήσεις γι’ αυτόν» πρόσθεσε.