Η μουσική και τα χρώματα συνθέτουν το σκηνικό για το πιο δυναμικό φεστιβάλ που έχει γίνει στην Αθήνα. Στις 20 Ιουνίου στον χώρο του Ο.Α.Κ.Α. το Colour Day έρχεται στην Αθήνα για να προστεθεί στα ήδη επιτυχημένα διεθνή φεστιβάλ που εμπνεύστηκαν από την φημισμένη γιορτή της Ινδίας Holi Festival.

Περισσότερα από 20.000 άτομα, ατελείωτη χρωματιστή σκόνη, 8 ώρες διασκέδασης, live acts και dj’s σε ένα φαντασμαγορικό stage θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους!

Χιλιάδες άνθρωποι έρχονται όλοι μαζί ντυμένοι στα λευκά, για να μοιραστούν το κέφι για τη μουσική, τη διάθεση για χορό και την εκφραστικότητα της τέχνης σε μια αξέχαστη εμπειρία βαμμένη με χρώμα από ειδικά αβλαβή σκόνη!

Η ιδέα έρχεται από το εξωτερικό, όπου αντίστοιχα φεστιβάλ σε ΗΠΑ, Πορτογαλία, Αγγλία & Ισπανία αποτελούν αγαπημένο ετήσιο ραντεβού για νέους, η καταγωγή της όμως προέρχεται από τη διάσημη θρησκευτική γιορτή των χρωμάτων στην Ινδία, όπου κάθε άνοιξη γιορτάζεται με ευλάβεια εδώ και χιλιάδες χρόνια (Happy Holi)!

Το φεστιβάλ των χρωμάτων έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με ένα εντυπωσιακό stage, εκπληκτικό μουσικό line-up και πολλές ακόμη εκπλήξεις σε ένα αγαπημένο χώρο γεμάτο από ευχάριστες αναμνήσεις και ξεχωριστά πολιτιστικά ραντεβού!

Το Colour Day έρχεται το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 για να ντύσει με χρώμα, διάθεση και φαντασία το καλοκαίρι μας, σε ένα πρωτότυπο & αξέχαστο event festival στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

http://www.colourday.gr/

https://instagram.com/colourdayfestival/

https://www.facebook.com/events/367851436742972/