Οι παιδικοί μας ήρωες αποκτούν την τρίτη τους διάσταση και επιστρέφουν με σάρκα και οστά, γερασμένοι, μόνοι, δυστυχισμένοι όσο ποτέ. Ήρωες σε κρίση εθελοτυφλούν στη φθορά, βιώνοντας ακραίες και σκληρές καταστάσεις σε ένα πλαίσιο τρελής ευτυχίας. Πιο κυνικοί, λιγότερο αθώοι, συναντιούνται για ένα και μόνο ξέφρενο reunion δίπλα στην πισίνα και δίνουν το πιο τρυφερό αποχαιρετιστήριο πάρτι πριν πάρουν μια τελευταία ανάσα και βουλιάξουν.

Ένα έργο σκληρό όσο και η ζωή, χωρίς ζαχαρένιο περιτύλιγμα, σε ένα σκηνικό με κόμιξ αντίληψη όπου συμμετέχουν και οι θεατές- αφού δεν υπάρχουν πουθενά τα κλασικά θεατρικά καθίσματα. Μία παράσταση όπου όλα τα σκηνικά αντικείμενα παράγουν το δικό τους μοναδικό θεατρικό φως (Σάκης Μπιρμπίλης), η χορογραφία (Κωνσταντίνος Ρήγος) ολοκληρώνει όσα δεν είναι δυνατό να εκφραστούν με λόγια, η μουσική (Δημοσθένης Γρίβας) με απηχήσεις γνωστών μας μελωδιών και τα γλυκόπικρα βίντεο-αρτ (Δημήτρης Κόλλιας, Τίνα Λυμπέρις) παίζουν με τις αναμνήσεις μας και οδηγούν κοινό και συντελεστές στο μονοπάτι της αναπόφευκτης ενηλικίωσης με σκέψεις και συναισθήματα περίεργα να παρακολουθούν τα τελευταία επεισόδια ιστοριών που ποτέ δεν μας έδειξαν ή και δεν έγραψαν οι αρχικοί δημιουργοί.

Σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία του Ν. Στραβοπόδη. Xορογραφίες Κωνσταντίνου Ρήγου. Ερμηνευτές: Μαριέτα Βέττα, Σοφία Γεωργοβασίλη, Ζωή Καραβασίλη, Δημήτρης Σαμόλης, Νικόλας Στραβοπόδης.

Στο θέατρο Θησείον από 26 Νοεμβρίου για δέκα μόνο μεταμεσονύκτιες παραστάσεις.