Η Two Guys®, φέρνει αληθινό αμερικανικό «pick-me-up» φαγητό σε όλους!

Στο πρώτο Two Guys® μαγαζί τώρα στο Μαρούσι – στο εμπορικό κέντρο ΑΙΘΡΙΟ MALL (Αγ. Κωνσταντίνου 40), μπορείτε να δοκιμάσετε πραγματικές γουέστερν ομελέτες, pancakes και το παγκοσμίου φήμης «Philly cheese steak sub» με μια ποικιλία από σαλάτες και πιάτα, όπως cole slaw, potato skins, μπαστούνια μοτσαρέλα και ροδέλες κρεμμυδιού, στο γραφείο ή το σπίτι σας.

Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται αμέσως μετά την παραγγελία σας, πάνω στην καυτή σχάρα με Α’ ποιότητας κρέας κομμένο σε λεπτές φέτες, ψημένο και ψιλοκομμένο στην καυτή πλάκα για 7-8 λεπτά. Σε συνδυασμό από πράσινες και κόκκινες πιπεριές, γλυκά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα φρέσκα μανιτάρια, και ένα “άγγιγμα” πικάντικου προβολόνε που λιώνει αργά. Όλα αυτά μαζί σερβίρονται ζεστά μέσα σε μια φρεσκοψημένη τραγανή μπαγκέτα 28 εκατοστών, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο τους «Grill in a Bread»!

Αισθάνεστε λίγο «παραπάνω»; Δοκιμάστε το JUMBO sub (60 εκατοστά μακρύ!), ή για επιπλέον γεύση (ναι, υπάρχει περισσότερη) δοκιμάστε το rib eye σπέσιαλ από φιλέτο Ουρουγουάης σε ένα στρογγυλό ψωμάκι. Απλά Θεική γεύση!!

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το σάντουιτς σας με χοιρινό κόντρα μπριζόλα, φρέσκα φιλέτα κοτόπουλο στήθος, δύο μεγάλα αυγά (ομελέτα, ή στη σχάρα), ή plain veggie με φρέσκα ψιλοκομμένα λαχανικά, για αυτούς που νηστεύουν.
Η αποστολή των Two Guys® είναι να μας ταΐζουν σωστά, με άριστη ποιότητα υλικών, και με λίγο “διαφορετικές” γεύσεις.

Για αυτό κι έχουν έναν απλό κανόνα: «αν δεν σας αρέσει το φαγητό, θα σας δώσουν τα χρήματά σας πίσω»!

Η ιστορία τους δε κάθε άλλο από συνηθισμένη: Δύο Τύποι®, ο Alex και ο Mike συγγενείς και φίλοι, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, ξέρετε σπουδές, δουλειές σε «ελληνικά» φαγάδικα εκεί, επιστροφή στη πατρίδα, «καριέρα», οικογένεια, κρίση. Αντί λοιπόν να επιστρέψουν στην Αμερική, αποφάσισαν το αντίθετο! Έφεραν την Αμερική και τις γεύσεις που γνώριζαν στην Ελλάδα. Στην πορεία προστέθηκε και ο Nick στην ομάδα τους ή ο Grill Guy, όπως απλά τον αποκαλούν, αφού ο ίδιος μόνιμα βρίσκεται μπροστά στη σχάρα … «and he grills stuff”! όπως λένε οι ίδιοι.

Τα σχέδιά τους τεράστια όπως και τα σάντουιτς τους! Για την ώρα όμως το μόνο που στοχεύουν είναι να δώσουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία, με άψογη εξυπηρέτηση, και πάνω απ’ όλα απίστευτο και χορταστικό φαγητό.

Και σε καθαρό αμερικάνικο πνεύμα, ο καφές είναι δωρεάν ενώ οι προσφορές καθημερινά αμέτρητες. Περάστε από το μαγαζί τους για ένα γεια! Θα νιώσετε πάντα ευπρόσδεκτοι…