Burger σπιτικής ποιότητας και λαχταριστής απόλαυσης. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του Just Burgers, στη Γλυφάδα και γι αυτόν ακριβώς το λόγο έχει γίνει καθημερινή και αγαπημένη συνήθεια, όχι μόνο των κατοίκων της περιοχής αλλά και όσων γνωρίζουν από ποιοτικό και γευστικό burger.

Με έμφαση στην ποιότητα, ό,τι και να δοκιμάσετε εδώ είναι σπιτικά παρασκευασμένο. Homemade burgers, ολόφρεσκα ψωμάκια king-size που ψήνονται σε καθημερινή βάση, σπιτικές σάλτσες, φρεσκοκομμένες πατάτες στο χέρι είναι τα συστατικά που θα σας κάνουν να επιστρέψετε στον τόπο του… εγκλήματος ξανά και ξανά. Εκτός από burgers βέβαια, ο κατάλογος είναι εμπλουτισμένος με σαλάτες, ορεκτικά, club sandwiches, επιλογές σε μερίδες καθώς και milshakes.

Από τις προτάσεις σε burgers ξεχωρίζουν το crossfit (με όνομα εμπνευσμένο από το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης) με μπιφτέκι γαλοπούλας, διπλό ασπράδι αυγού τηγανητό, τυρί, ντομάτα, μαρούλι, χειροποίητη γλυκιά πίκλα ψιλοκομμένη, το οποίο θα δοκιμάσετε μόνο εδώ, το pastrami burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τυρί πεκορίνο, New York pastrami, μανιτάρια chipotle και σπιτική μαγιονέζα chipotle και το brie & cranberry με φιλέτο κοτόπουλο, τυρί brie, cranberry σως, καραμελωμένα κρεμμύδια και μαγιονέζα.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε, επίσης, τα σπιτικά onion rings σε αμερικάνικο style καθώς και τα χοιρινά παϊδάκια μαριναρισμένα σε bbq σως. Στις best seller επιλογές των γλυκών το σπιτικό μπανόφι και τα chocolate bites με oreo μπισκότο, βουτηγμένα σε ζεστή nutella.

Κάθε μήνα στο Just Burgers δημιουργείται μία νέα συνταγή, η οποία «βαπτίζεται» με ένα όνομα που της ταιριάζει και κοινοποιείται στον μαυροπίνακα στην είσοδο του εστιατορίου.

Tip: Κάθε μήνα διοργανώνεται το Just Burger Challenge, ένας διαγωνισμός κατά τον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να φάνε ένα burger με δέκα μπιφτέκια μέσα σε 10′! Ο νικητής γίνεται member στο μαγαζί και κερδίζει έκπτωση 10% σε κάθε γεύμα του για έναν ολόκληρο χρόνο.

Info
Δευτέρα: 16.00-00.30, Τρίτη- Σάββατο: 12.30- 00.30, Κυριακή: 14.00- 00.30
Τιμές: από 6-11 ευρώ (burger)

Λαοδίκης & Βασιλέως Γεωργίου Β 10, Γλυφάδα
Τηλ. 210 9680350, 210 9680351
[email protected]
www.justburgers.gr
www.facebook.com/pages/Just-Burgers


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!