Το The Local Pub, βραβευμένη μπυραρία από το αμερικάνικο site RateBeer, που διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μπύρες από Αμερική, Αγγλία και Ελλάδα, είναι ένα beer bar που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αντίστοιχα στέκια της Αγγλίας.

Με κυρίαρχα στοιχεία το ξύλο και το χαμηλό φωτισμό, συγκεντρώνει τους λάτρεις της μπύρας σε κεντρικό πεζόδρομο του Χαλανδρίου, όπου και εντοπίζεται, τόσο από τη γύρω περιοχή όσο και από την υπόλοιπη Αθήνα. Το έμπειρο προσωπικό βρίσκεται στη διάθεσή σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε γύρω από τον κόσμο της μπύρας και να σας συστήσει αυτή που ανταποκρίνεται στο γούστο σας.

Στο The Local Pub, θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε μπύρες βαρέλι, 21 για την ακρίβεια, ενώ εκείνες σε μπουκάλι (περίπου 60 διαφορετικές επιλεγμένες ετικέτες) προέρχονται από αποκλειστική εισαγωγή των ιδιοκτητών του, γι αυτό και στην πλειοψηφία τους δεν θα τις βρείτε σε άλλες μπυραρίες της πόλης.

Η μουσική δεν θα μπορούσε παρά να είναι ροκ -όπως είθισται άλλωστε σε κάθε μπυραρία που «σέβεται» το χαρακτήρα της- ενώ από την ατζέντα δεν λείπουν και τα διάφορα live events που διοργανώνονται κατά καιρούς.

Tip: Η The Local Pub συμπεριλήφθηκε στα 21 καλύτερα beer bars του κόσμου σύμφωνα με το Thrillist, γεμίζοντας αυτοπεποίθηση και κουράγιο τους ιδιοκτήτες του να συνεχίσουν αυτό που κάνουν με επιτυχία από το 2010. Σημειώστε ότι η pub είναι μη καπνιστών.

Info

Τρίτη- Κυριακή: 18.00-02.00
Τιμές: Από 2 ευρώ (ποτήρι μπύρας βαρέλι), από 5 ευρώ (μπουκάλι)

Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι
Τηλ. 6940 864443
www.facebook.com/thelocalpubathens


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!