Με ασυναγώνιστο ατού την ειδυλλιακή τοποθεσία του μέσα στο καταπράσινο Άλσος του Παπάγου το PiuVerde αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά για ολόκληρο το κοινό της Αθήνας.

Μέσα σε μια έκταση 3.000 τ.μ. γεμάτη με πεύκα, τρεχούμενα νερά και μια τεχνητή λίμνη σας δίνεται η δυνατότητα να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να απολαύσετε τις στιγμές σας, μαγεμένοι από το ιδιαίτερο τοπίο, σε κοντινή απόσταση μάλιστα από το κέντρο της Αθήνας (10′ με το αυτοκίνητο).

Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αρωματικό καφέ και να συνοδεύσετε με κάποιο από τα ποικίλα σνακ ή γλυκά του all day καταλόγου, mπορείτε να επιλέξετε το PiuVerde για ένα γεύμα ή δείπνο με προτάσεις από τη μεσογειακή κουζίνα ή να το προτιμήσετε για τη βραδινή σας έξοδο, σε ένα περιβάλλον -κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο- άκρως ατμοσφαιρικό και οικείο.

Το σίγουρο είναι ένα ότι το PiuVerde θα σας κερδίσει αμέσως τόσο με τη μοναδική τοποθεσία του, όσο και με την άμεση εξυπηρέτηση και την cozy ατμόσφαιρά του.


Tip:
Διοργανώνει live events που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Info

Καθημερινά: 09.00-02.00, κουζίνα: 13.00-01.00

Τιμές: Από 22 ευρώ/ άτομο, 3,60 ευρώ (cappuccino), 6,80 ευρώ (ποτό), 8 ευρώ (cocktail)

Στρατ. Αλ. Παπάγου & 8ης Μεραρχίας, Άλσος Παπάγου
Τηλ. 210 6546185

[email protected]
www.piuverde.com.gr
www.facebook.com/PiuVerdePapagou


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!