Το Jardo, στην πολυσύχναστη Πλατεία Νυμφών στη Γλυφάδα, που σημαίνει αυλή στη διάλεκτο εσπεράντο, ξεχωρίζει για τον υπέροχο χώρο του που δημιουργεί μία οικεία αίσθηση με κυρίαρχα στοιχεία το ξύλο και τη ρετρό ατμόσφαιρα των vintage λεπτομερειών.

Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε ένα χορταστικό πρωινό με πλούσιες ομελέτες, ποικίλες μπαγκέτες και γευστικά club sandwiches, το οποίο θα συνοδεύσει με τον πιο ιδανικό τρόπο τον αρωματικό καφέ σας.

Εναλλακτικά, οι γλυκές προτάσεις του καταλόγου, όπως το chessecake Oreo, το μιλφέιγ με μους σοκολάτας ή η πανακότα με ανανά, αποκλείεται να σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Το Jardo σάς υποδέχεται τόσο για ένα lunch break όσο και για ένα γευστικό δείπνο με προτάσεις για όλα τα γούστα, όπως μαριναρισμένος σολομός, μπιφτέκια γαλοπούλας, rib eye σχάρας, καρπάτσιο σολομού, προσούτο με τυρί και φρυγανισμένο ψωμάκι, σαλάτα κινόα με φιλέτο ψητής γαλοπούλας ή πράσινη ανάμεικτη με σύγκλινο Μάνης και μαστέλο Χίου.

Tip: Επισκεφτείτε το Jardo το βράδυ για να απολαύσετε εμπνευσμένα cocktails, όπως τα White Sangria και Wiki Waki Woo.

Info

Καθημερινά: 08.00-03.00

Τιμές: Από 20 ευρώ/άτομο, 4 ευρώ (cappuccino), 8 ευρώ (ποτό), από 9 ευρώ (cocktail)

Πλατεία Νυμφών 1, Γλυφάδα
Τηλ. 210 8947889
www.facebook.com/JARDOglyfada


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!