Το all day Flavour Business Resto Cafe, μία από τις νέες αφίξεις στη Νέα Σμύρνη που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη, είναι πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία.

Μπορείτε να το επισκεφτείτε από το πρωί για αρωματικό καφέ και πλούσιο πρωινό (πίτες, κρουασάν, τοστ, μπαγκέτες, γιαούρτι με δημητριακά και μέλι κ.ά.) και σίγουρα θα το αγαπήσετε για τη φιλική ατμόσφαιρα και το εξυπηρετικό service.

Αν, μάλιστα, δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στην περιοχή, θα το αναγάγετε σε καθημερινή σας συνήθεια, τόσο για τον πρώτο καφέ της ημέρας, όσο και για κάποιο γευστικό lunch break.

Η κουζίνα του προσανατολίζεται σε μεσογειακά γαστριμαργικά μονοπάτια, με πιάτα φτιαγμένα με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και value for money φιλοσοφία.

Από τον κατάλογό του ξεχωρίζουν οι πέννες Salmone (με καπνιστό σολομό Νορβηγίας, άνηθο, κρέμα γάλακτος και άρωμα βότκας), τα μπριζολάκια δενδρολίβανο (με σάλτσα ντεμί γκλας και άρωμα δενδρολίβανο, με πατάτες σοτέ), τα μπιφτέκια γαλοπούλας με ψητά λαχανικά, το ριζότο άγριων μανιταριών (mix από μανιτάρια porcini, bollet, πλευρώτους, black fungus) και το T-bone steak (πάνω σε πλάκα ψησίματος από ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων, με σπαράγγια και φρέσκες τηγανητές πατάτες). Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποια από τις δροσερές σαλάτες ή τις καλοφτιαγμένες πίτσες.



Tip:
Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα ολόφρεσκα γλυκά του, όπως μιλφέιγ, σοκολατόπιτα, cheesecake, μηλόπιτα κ.ά.

Info
Καθημερινά: 07.00-02.00
Τιμές: Από 12-15 ευρώ/ άτομο, 3 ευρώ (cappuccino), 6 ευρώ (ποτό), 7 ευρώ (cocktail)

Λεωφόρος Συγγρού 133, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 210 9310935
[email protected]
http://flavour.gr


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!