Το ξενοδοχείο Τιτάνια διοργανώνει μοναδικά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, σε πολυτελείς αίθουσες με γιορτινή ατμόσφαιρα, ζεστασιά, ξεχωριστές γεύσεις και προσιτές τιμές.

Τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, απολαύστε λαμπερά ρεβεγιόν στο Olive Garden, στο rooftop του ξενοδοχείου, με θέα τον έναστρο αττικό ουρανό και τη φωτισμένη Ακρόπολη με συνοδεία από πιάνο και τραγούδι.

Τα μενού 6 πιάτων που προσφέρονται στο Olive Garden, την παραμονή των Χριστουγέννων με 83 ευρώ/άτομο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με 98 ευρώ/άτομο, περιλαμβάνουν μια σειρά εντυπωσιακών πιάτων, όπως: Ρολό φρέσκου ζυμαρικού με μανιτάρια, πράσο και σάλτσα μαύρης τρούφας, καλαμάρι γεμιστό με πλιγούρι, σταφίδα και κουκουνάρι, πουρές φινόκιο, σάλτσα πορτοκάλι και τρίμα αυγοτάραχο, χήνα με παραδοσιακή γέμιση, σπαράγγια, κάστανα και σάλτσα κόκκινου κρασιού, μοσχάρι ψημένο σε κενό αέρος, πουρές ψητής σελινόριζας, μανιτάρια, κρεμμυδάκια και σάλτσα στιφάδου και χριστουγεννιάτικος κορμός με κάστανο, κροκάν πικρής σοκολάτας και σάλτσα λευκής με βατόμουρα.

Εναλλακτικά, περάστε την παραμονή των Χριστουγέννων σε ρυθμούς πάρτυ στην αίθουσα Ευρώπη, με ένα εντυπωσιακό μπουφέ που προσφέρεται στα 45 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει ζεστά και κρύα πιάτα, όπως: Σούπα κυδώνι με κολοκύθα και καπνιστές γαρίδες, τερίνα πάπιας με συκωτάκια πουλιών και αποξηραμένα φρούτα, νιόκι πατάτας με ποικιλία άγριων μανιταριών, προσούτο και λάδι τρούφας, γαλοπούλα γεμιστή με χαλούμι, δαμάσκηνα και σπανάκι, παραδοσιακή γέμιση γαλοπούλας, ψαρονέφρι μαριναρισμένο με μέλι, θυμάρι και τσίλι σε στρώμα κόκκινου λάχανου, μασκαρπόνε με μοσχάτο και μαριναρισμένες φράουλες και cheese cake με βατόμουρα και ξηρούς καρπούς.

Για την πρώτη ημέρα του χρόνου, στο Olive Garden προσφέρεται ένα διαφορετικό New Year’s Brunch, με ζεστές και κρύες παρουσίες, μόλις με 40 ευρώ/άτομο.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών αλλά και δωρεάν στάθμευση

Προσφέρεται έκπτωση 50% για παιδιά 6-10 ετών και καμία χρέωση για παιδιά κάτω των 6 ετών

Για πληροφορίες/κρατήσεις: Ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52, 106 78 Αθήνα, Τ: 210 3326000, F: 210 3300700, E-mail: [email protected].