Μετρώντας ήδη έναν επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας, το Rock & Balls, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης συνεχίζει να αποδεικνύει ότι οι προσεγμένες και καλές δουλειές όσο «μόδα» κι αν είναι, παραμένουν σταθερές αξίες στη συνείδηση όλων όσοι αναζητούν το κάτι παραπάνω στη διασκέδασή τους στην πόλη.

Ξεκινάμε από τον εντυπωσιακό του χώρο, δημιουργία του διάσημου για τις επιτυχημένες δουλειές του K Studio, ο οποίος θυμίζει έντονα Νέα Υόρκη και υπηρετεί τη μοντέρνα λογική με έντονες βιομηχανικές επιρροές. Το όνομά του είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κουζίνα του, που σερβίρει προτάσεις από πρωτότυπους κεφτέδες (εξού και το balls) κι όχι μόνο.

Ο ταλαντούχος σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος υπογράφει το μενού, διατηρώντας τη φιλοσοφία του φουρνιστού κεφτέ και ενισχύοντάς τη με ξεχωριστές πινελιές. Μπορείτε να επιλέξετε τους κεφτέδες που θέλετε (Classic Beef, Chicken Chilli, Smoked Paprika Beef, Pork Chorizo ή Vegeterian) και να τους συνοδεύσετε με τη σάλτσα και τη γαρνιτούρα που επιθυμείτε ή να τους απολαύσετε σε burger, brioche ή baguette. Οι προτάσεις του σεφ, όπως η πανσέτα με πουρέ γλυκοπατάτας, τα Salmon Balls και τα Pasta & Balls πιάτα θα σας ενθουσιάσουν!

Μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του, στο Rock & Balls προστέθηκε το Asian Food Corner «Balls & Rolls», όπου καθημερινά, μετά τις 18:00, μπορείτε να απολαύσετε ταρτάρ τόνου, maki και balls ασιατικής επιρροής.

Άξια λόγου είναι και η cocktail list με δελεαστικές επιλογές, όπως 24, Maleficent, Cashew Banana Colada, Fig Sour, Mexican Bootstrap, Lucifer και το αγαπημένο Don’t Tell me Tiki. Προτάσεις με βάση το μπέρμπον, το τζιν, το ρούμι, τη βότκα, την τεκίλα, το ουίσκι, αλλά και απεριτίφ αποτελούν ό,τι καλύτερο για τους «πότες» αυτής της ζωής. Εκτός από cocktails, εδώ θα βρείτε straight προτάσεις και πολύ σπάνια labels.

Η μουσική κινείται σε rock και freestyle ρυθμούς και παρασύρει για χορό, όταν η ώρα περάσει, μιας και ο χώρος είναι τεράστιος, οπότε θα μπορέσετε να κάνετε τις φιγούρες σας με την άνεσή σας.

Tip: Μπορείτε να φτιάξετε ένα tailor made σάντουιτς με κεφτέδες, ενώ η ίδια λογική ισχύει και για τα cookies!

Info:

Καθημερινά: 08.00-αργά
Τιμές: από 10 ευρώ/άτομο (χωρίς κρασί), 3,10 ευρώ (cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), από 8 ευρώ (cocktail)

Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Αθήνα
Τηλ. +30 210 3211112
www.rocknballs.gr
www.facebook.com/rocknballs

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!