Μια παρέα νέων παιδιών, ενώνουν τις φωνές τους και θα επιχειρήσουν να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τις Τετάρτες. Από σήμερα και κάθε Τετάρτη μια μελωδική βραδιά με τους: Στάθη Αρτινό, Γιώργο Καπνίση, Νίκο Ρουμελιώτη, Παναγιώτη Τσακαλάκο και Αγγέλα. 

Ο Στάθης Αρτινός, γνωστός απ’ τα κομμάτια «Όταν ο ήλιος πάψει να ανατέλλει», «Οι άγγελοι μαθαίνουν να πετάνε» και «Επίλογος» έρχεται να δώσει την «έντεχνη» νότα στο πρόγραμμα. Ο τραγουδοποιός Γιώργος Καπνίσης έχοντας βρεθεί στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών εδώ και αρκετά χρόνια (Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Γιοκαρίνης, Φωτεινή Σαββατιανού) στήνει ΧΟΡΟ και σας παρουσιάζει την ΚΥΡΑ ΤΟΥ…

Τον Νίκο Ρουμελιώτη τον γνωρίσαμε μετά τη συμμετοχή του στο Dream Show 2. Από τότε έχει παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές με μεγάλη επιτυχία. Το «Χαμογέλα» αποτελεί δημιούργημά του. Ο Argie ή αλλιώς Αργύρης Λούλατζης, πρώην μέλος του ντουέτου Anasa, είχε εμφανιστεί πριν 2 χρόνια με το άλμπουμ «Όλα Αλλάζουν Στο Χρόνο». Τέλος, την παρέα συμπληρώνει η Αγγέλα. Πέρσι ηχογράφησε το ντεμπούτο album της με τίτλο «Μες τον Καθρέφτη». Ένα πρόγραμμα που θα συνδυάζει πολλά διαφορετικά ακούσματα. Από Αλκίνοο Ιωαννίδη, Κατσιμιχαίους και Ξυδούς μέχρι Δεληβοριά, Robbie Williams και Frank Sinatra.

«ALL STARS» Αγγέλα, Στάθης Αρτινός, Γιώργος Καπνίσης, Νίκος Ρουμελιώτης, Argie

Από Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη

Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Κρατήσεις: 210 9750060

Είσοδος: 12€ με ποτό