Είστε έτοιμοι; Το πιο κεφάτο, το πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στη νυχτερινή Αθήνα.

Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και πραγματικά η χημεία τους επί σκηνής είναι εμφανής. Με μπόλικη τρέλα και πολύ ανεβασμένη διάθεση οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα που όμοιο του δεν έχει συναντήσει ξανά η νυχτερινή Αθήνα.

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, οι πρόβες στο Central live clubbing έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο με στόχο να παρασύρουν τους θαμώνες σε ξέφρενους ρυθμούς διασκέδασης. Ο Γιώργος Τσαλίκης δηλώνει «Estar loco» και ο Πάνος Καλίδης τον συμπληρώνει λέγοντάς του πως έχει μια «Τρελή ιδέα» γι’ αυτή τη συνεργασία… Άραγε τι ετοιμάζουν;

Το πρόγραμμα επιμελείται ο επιτυχημένος μαέστρος και δημιουργός Κώστας Μηλιωτάκης, ενώ στο πλευρό τους θα έχουν τον ταλαντούχο λαϊκό ερμηνευτή Θανάση Βασιλάκο και τον εκρηκτικό λυράρη Γιάννη Κρητικό που ξεσηκώνει τα πλήθη με τις μαντινάδες του.

Από αυτή την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο χάρτης της διασκέδασής σας θα δείχνει προς μια μόνο κατεύθυνση… αυτή του Central Live Clubbing!

Τσαλίκης και Καλίδης θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή… μέχρι το πρωί!

Το Central Live Clubbing βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, τηλ: 210 9234603.

Τιμή φιάλης: 140 ευρώ
Είσοδος με ποτό στο μπαρ Παρασκευή & Σάββατο: 15 ευρώ
Είσοδος με ποτό στο μπαρ Κυριακή: 10 ευρώ