Με την πρόσφατη εμφάνισή της το καλοκαίρι στην Αθήνα ενθουσίασε το ελληνικό κοινό που απαίτησε την επιστροφή της. Την 1η Νοεμβρίου 2014 η γοητευτική λιβανέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Yasmine Hamdan θα βρίσκεται στο Gazarte για να μας παρασύρει με το εξωτικό της ταπεραμέντο.

Η Yasmine Hamdan αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση καλλιτέχνη που συνδυάζει περίτεχνα τη σύγχρονη electro folk pop ενορχήστρωση με τους παραδοσιακούς ήχους της Ανατολής και έχει μοιράσει τη ζωή της σε χώρες της Ανατολής και της Δύσης (έχει ζήσει στο Λίβανο, στο Κουβέιτ, στο Άμπου Ντάμπι, στη Γαλλία αλλά και στην Ελλάδα).

Έχοντας στο ενεργητικό της πέντε άλμπουμ -τρία με το ντουέτο Soapkills που ίδρυσε στη Βηρυττό και αποτελεί το πρώτο indie συγκρότημα που εμφανίστηκε στη Μέση Ανατολή, ένα σε συνεργασία με τον Mirwais (Arabology) και το μοναδικό της σόλο Ya Nass-και σημαντικές συνεργασίες με τους CocoRosie και τον Μarc Colin (Nouvelle Vague), η Yasmine Hamdan χτίζει μια αξιοσημείωτη καριέρα και εξελίσσεται σε μια νέα δύναμη της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Σάββατο 1 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης στις 21:00