Μην χάσετε την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αργυρώς Μουντάκη, το Σάββατο στις 12.30 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens (επίπεδο 0). Με όνομα «Το κορίτσι του Πέτρου», το βιβλίο εκδίδεται από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ποιος είπε ότι τα παιδιά δεν ερωτεύονται; Ποιος είπε ότι τα χνουδωτά ζωάκια δεν έχουν ψυχή; Και ποιος πιστεύει ότι ένα νέο ξεκίνημα σε μια ξένη χώρα είναι κάτι εύκολο για μια οικογένεια;

Γνωρίστε παρέα με τη συγγραφέα το περιεχόμενο του βιβλίου και αφήστε τους λιλιπούτειους συνοδούς σας να παίξουν με την καρδιά τους και να πάρουν μέρος σε διασκεδαστικές δημιουργίες που θα τους μείνουν πραγματικά αξέχαστες.

Στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, η μεγάλη ποικιλία σε τίτλους θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω το αναγνωστικό σας ενδιαφέρον, καθώς στα ράφια του θα βρείτε μια τεράστια γκάμα σε ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία όλων των κατηγοριών, τεχνικά εγχειρίδια, ανανεωμένο παιδικό τμήμα, χαρτικά είδη, ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες, παιχνίδια και μοναδικά gadgets.

Info
The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
Τηλ. +30 210 6100266
[email protected]
www.papasotiriou.gr